ΜΟΥΦΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ - Έκλεψαν την αποθήκη της ΔΕΥΑΑΛ και κινδυνεύει ο Τόκας...γρήγορα τον Carnation! - Γράφει ο Μάκης Φιλιππόπουλος Κύριο

ΜΟΥΦΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ - Έκλεψαν την αποθήκη της ΔΕΥΑΑΛ και κινδυνεύει ο Τόκας...γρήγορα τον Carnation! -  Γράφει ο Μάκης Φιλιππόπουλος

Καρπουζάκια μου, πολύ καλημέρα σας. Κάποιος με καταράστηκε αυτή τη βδομάδα. Δεν έγινε τίποτα, όλοι είναι αγαπημένοι. Εμένα με ρωτάτε πως περνάει μια τέτοια εβδομάδα χωρίς εσείς να κουνήσετε το δαχτυλάκι σας; Αλλά τι σας νοιάζει, εσείς γράφετε; Τέλος πάντων, θα αρκεστώ στα ολίγα που έγιναν.


Λύσσαξαν οι υποψήφιοι να κλείσουν ονόματα. Ακόμα και αυτούς που «κατηγορούσαν» κάποτε, τώρα τους φαίνονται κουφετάκια. Αλλά έτσι είναι, άμα δεν σε κάτσει το βελούδο βολεύεσαι και με τη σκασμένη φτέρνα. Πάντως έχουμε μεγάλη αναποδιά σαν έθνος. Είσαι χοντρός, σε βρίζουν. Είσαι αδύνατος, σε βρίζουν. Είσαι ψηλός, σε βρίζουν. Είσαι κοντός, σε βρίζουν. Πέθανες; Ήταν και γ@μώ τα παιδιά. Έτσι και εδώ. «Τι μ@λ@κ@ς που γράφει για μας» αλλά προεκλογικά «είσαι απαραίτητος, νερό κι αλάτι, ότι κι αν έγραψες, δεν κρατάω κακία». Και φυσικά δεν μιλάω για μένα.


Δεν θα γράψω ονόματα, πάντως τα ραντεβού πέφτουν βροχή. Ο δήμαρχος στο πανηγύρι των Τρικάλων, μόνο χορευτικά δεν έβλεπε. Η καρέκλα δίπλα του άλλαζε συνεχώς πρόσωπα. Από την άλλη, η Κουρκουτά επιλέγει πιο ήσυχα μέρη. Το θέμα είναι (και είμαι σίγουρος πως το γνωρίζουν) ότι κανένας υποψήφιος δεν έχει τον καημό τους να κλείσει από τώρα. Καίγεσαι εσύ και θα καώ και γω; Why; Πάντως, θυμηθείτε με που σας το λέω, στις εκλογές θα γελάσουμε πολύ. Πολλοί είναι αυτοί που έλεγαν άλλα και θα τους δούμε να κάνουν άλλα. Μην εκπλαγείτε, θα πέσουν τα μεγάλα μέσα...


Προτού όμως συμβούν τα παραπάνω, θα σας προτείνω να το ρίξετε και αλλού... Δρόμος Κορυφής - Λιανοβεργίου. Κατάσταση δραματική. Απορώ πως δεν θρηνήσαμε ακόμα κανέναν άνθρωπο. Ο δρόμος είναι έτοιμος να πέσει, ειδικά τώρα που άνοιξαν και τα νερά στα κανάλια. Δείτε και θα καταλάβετε.

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Μία λωρίδα κυκλοφορίας και ένα βουνό από χώματα και χόρτα. Δεν με νοιάζει αν το παράτησε αυτός που το είχε αναλάβει. Δεν με νοιάζει αν το ξεχάσατε. Βάλατε μια ταμπέλα και γελάει και το παρδαλό κατσίκι. Ποια έργα εκτελούνται; 3 χρόνια τώρα θα σηκώνατε το Καλατράβα αν είχατε μεράκια. Βάλτε τουλάχιστον μια άλλη ταμπέλα που να λέει «ΠΡΟΣΟΧΗ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ». Και θα ξαναρωτήσω, ο υπεύθυνος, ξέρει τις αρμοδιότητες του ή ακόμα μαθαίνει; Δεν είναι μόνο ο Κούγκας δήμαρχέ μου που δεν σκάμπαζε σε ότι πόστο τον βάζατε, όπως λέτε. Για ψαχτείτε λίγο γύρω σας και θα βρείτε πολλούς.


Για την βενζίνη τα μάθατε τα νέα. Θα πάρουμε και άλλα 40 ευρώ το τρίμηνο. Ησύχασα. Ένα θα σας πω και δεν θα βρίσω. Όταν βγήκε ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου έλεγα δεν έχω δει κάτι χειρότερο (το έλεγα εγώ που όλα μου τα χρόνια ήμουν Πασοκσής). Πιστέψτε με, με τον Κυριάκο αναθεώρησα.

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Είσαι άτυχος Κυριάκο μου, πότε να μεγαλώσει να αναλάβει και του Τσίπρα, μπας και αποδειχτεί χειρότερος. Μεγάλη κατάρα πάντως να είμαστε αναγκασμένοι να ψηφίζουμε επαγγελματίες ¨πολιτικούς¨.


Την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022 πραγματοποιήθηκε Αγιασμός στο πολιτικό γραφείο του Βουλευτή Ημαθίας Λάζαρου Τσαβδαρίδη και Αν. Γραμματέα Κ.Ο. της Ν.Δ. στην Αλεξάνδρεια παρουσία των στενών συνεργατών του. Το έκανε μας είπε για να έχει μια ακόμα πιο «στενή σχέση με τους πολίτες του Ρουμλουκιού». Με σκιάζεις λίγο Λάζαρέ μου, εγώ αυτά τα «στενά» τα φοβάμαι λιγάκι.

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Δεν θέλουμε στενά, φαρδιά θέλουμε να παίρνουμε και αέρα. Εγώ θα σε καλωσορίσω στον τόπο μας και θα σου ευχηθώ να είναι τόσο «στενή» η σχέση σου με μας, μπας και ακούσεις τα προβλήματα του τόπου μας (και είναι πολλά, πίστεψέ με). Επίσης να σε συγχαρώ που επέλεξες την Όλγα. Δεν θα μπορούσες να κάνεις καλύτερη επιλογή.

 

Αααααα και κάτι ακόμα. Δεν είναι του παρόντος αλλά θέλω να σε ρωτήσω, εσείς οι βουλευτές, τι χριστουγεννιάτικο δέντρο στολίζετε; Σε ρωτάω γιατί πήγα σε έναν καρδιολόγο και το είχε όλο με καρδιές. Εσείς κρεμάτε ψηφοδέλτια; Αν ναι, τότε πεθαίνω να δω το δέντρο του Μπρουσκέλη (ουρολόγος).

 


Σε αυτό το σημείο θα σας δείξω τη νέα αφίσα από το ριμέϊκ της ταινίας «Η θεία από το Σικάγο» που θα βγει σύντομα στους κινηματογράφους. Ξέρετε, η ταινία που πετούσε η Βασιλειάδου τις στάμνες από το μπαλκόνι. Μη τη χάσετε.

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Τρέχει και δεν προλαβαίνει ο Τόκας. Εγώ τον μάτιασα τον καημένο στο προηγούμενο άρθρο. Δεν έτρωγα σκ@τ@ καλύτερα. Τον κλέψαν. Όχι αυτόν αλλά ένα από τα αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΛ. Γι΄ αυτό έχουμε όλο βλάβες τώρα τελευταία. Η ζημιά λέει είναι ανεπανόρθωτη όσον αφορά το οικονομικό.
Τι σκας Σωτήρη μου, λεφτά υπάρχουν. 7 μύρια μας είπε ότι έχει ο Γκυρίνης στα ταμεία του. Τι θα τα κάνει, φούσκες; Πάρε πασά μου και φτιάχνε. Αλλά όχι ξέφραγα γιατί πάλι θα μπουκάρουν. Θα βρεις έναν τρόπο εσύ, δεν σε φοβάμαι.

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν θα γράψω τίποτα σήμερα για το 8ο φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Αλεξάνδρειας, όχι γιατί δεν το αξίζουν αλλά γιατί θέλω να τους αφιερώσω περισσότερο χρόνο. Τέλειο το trailer του φεστιβάλ, το καλύτερο μέχρι τώρα με πολύ καλή σκηνοθεσία και ακόμα καλύτερο μοντάζ. Εγώ όμως, πιστός στο ετήσιο ραντεβού μου μαζί σας, θα σας ετοιμάσω ένα άλλο trailer με όχι και τόσο καλή σκηνοθεσία και μοντάζ αλλά σίγουρα με καλύτερο σενάριο. Δεν θα το αργήσω, το άλλο Σάββατο θα το έχετε.


Οι εκδηλώσεις ξεκινάνε, ο κόσμος έχει μεγάλη δίψα να γλεντήσει και οι Κομνηνοί Πλατέος κάνουν την αρχή. Αν είστε και πόντιοι ακόμα καλύτερα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή. 

 

Αυτά για σήμερα, ραντεβού το άλλο Σάββατο με πολλά και διάφορα. Και αφήστε την Παγώνη να λέει ότι από τον Σεπτέμβριο θα τρέχουμε για 4η δόση. Από εδώ και πέρα θα τρέχουμε για ότι γουστάρουμε και μόνο.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας