ΜΟΥΦΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ - Επιτέλους, Σεξουαλική Παρενόχληση και στον Γιδά - Γράφει ο Μάκης Φιλιππόπουλος Κύριο

ΜΟΥΦΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ -  Επιτέλους, Σεξουαλική Παρενόχληση και στον Γιδά - Γράφει ο Μάκης Φιλιππόπουλος

Καραντινιώτες και καραντινιώτισες καλημέρα. Τοίχο τοίχο πρέπει να πηγαίνουμε μετά από όλα αυτά που ακούμε να γίνονται. Ευτυχώς, για μας που περάσαμε τα 15 και δεν είμαστε στη λίστα όλων αυτών που λιγουρεύονται κορμιά γεμάτα υαλουρονικό. Εγώ προσωπικά μπορώ να ακούσω και να δεχθώ κάθε είδους βία, λεκτική, σωματική κ.α. Στο χέρι μου είναι να την δεχθώ ή να την αντικρούσω. Αυτό όμως που δεν μπορώ να κάνω ούτε καν εικόνα είναι η κακοποίηση (κάθε μορφής) ανήλικων παιδιών. Δεν μπορώ να δικαιολογήσω και δεν θέλω να το κάνω, κανένα ¨κτήνος¨ που τολμάει έστω και να σκεφτεί μια τέτοια πράξη, πολύ περισσότερο να την κάνει.

 

Ο ένας κατουρούσε στους νιπτήρες δείχνοντας το πουλάκι του στις συμπρωταγωνίστριες του, ο άλλος, αρσενικό παλιάς κοπής το έπαιζε αντικείμενο του πόθου άσχετα αν είχε να δει το πουλί του κάτι χρόνια από τον σκεμπέ που είχε. Ο τρίτος κλωτσούσε και έβριζε επί σκηνής, ο τέταρτος έκανε οντισιόν παίζοντας τσίγκο λελέτα με το πουλί του και ο χειρότερος όλων, δεν άφησε παιδική χαρά που να μην πήγε... Και όλο το υπόλοιπο σινάφι γνώριζε και δεν μιλούσε. Και όλοι αυτοί περίμεναν την Μπεκατώρου να μιλήσει για να «πάρουν θάρρος». Δηλαδή, αν δεν μιλούσε η Μπεκατώρου, πόσα ακόμα παιδιά θα βιάζονταν και θα κακοποιούνταν εξαιτίας των κλειστών στομάτων; Δεν είμαι υπέρ κανενός είδους βίας, καλά έκαναν και μίλησαν έστω και τώρα. Αλλά στην περίπτωση του ηθοποιού-σκηνοθέτη θεωρώ περισσότερο ένοχους αυτούς που γνώριζαν και δεν μιλούσαν. Δεν χρειάζεται να έχεις αποδείξεις για κάτι τέτοιο για να το καταγγείλεις. Απλά ανέφερε το στην αστυνομία ως υπόνοια και άσε τους μετά να κάνουν το έργο τους. Τα κακοποιημένα παιδιά θα ήταν σίγουρα λιγότερα...

m2

Μπορεί ο ηθοποιός - σκηνοθέτης να προφυλακίστηκε αλλά είμαι σίγουρος ότι θα την γλυτώσει με την ελάχιστη των ποινών. Μακάρι να κάνω λάθος...

 

Ας ελαφρύνουμε λίγο την κατάσταση και ας μιλήσουμε για την χειρότερη δήλωση υπουργού που έγινε ever. Βγήκε η Μενδώνη και μίλησε. Ας έλεγε καλύτερα το Φεγγαράκι μου λαμπρό παρά αυτά που είπε. Δεν θα ασχοληθώ με τα λεγόμενα της γιατί νομίζω ότι υποτιμάται η νοημοσύνη μου. Θα σας πω μόνο ότι εκτός από την Μενδώνη και τον Κούλη υπάρχει και ένα άλλο πρόσωπο που γνώριζε τον Λιγνάδη. Ή μάλλον, για να είμαι σωστός, προσπαθούσε να τον γνωρίσει. Δείτε και μόνοι σας.

 

m3

m4

Ο Μανώλης Σταυρής, ως πρόεδρος της ΚΕΔΑ ήθελε να φέρει φέτος αρχαία τραγωδία στο αμφιθέατρο της Αλεξάνδρειας. Τι καλύτερο λοιπόν από το να καλέσει το Εθνικό θέατρο για να κάνει μια παράσταση. Για να το κάνει όμως αυτό έπρεπε να γνωρίσει τον διευθυντή του. Αυτό όμως ήταν σχεδόν ακατόρθωτο γιατί πολύ απλά ο Μανώλης δεν ήταν……15. Όταν όλη αυτή η προσπάθεια έγινε γνωστή στο ΣΕΗ, σύσσωμο το σωματείο κατέβηκε στους δρόμους ζητώντας, τι άλλο, παραιτήσεις.

m5

Είμαι σίγουρος ότι θα βλέπαμε πολύ ωραία πράγματα φέτος το καλοκαίρι από τον Σταυρή. Και λέω θα βλέπαμε γιατί λόγω κορονοϊού τίποτα δεν είναι σίγουρο. Ξέρω τι θα πείτε κάποιοι αλλά να είστε σίγουροι ότι δεν είμαι από τους ανθρώπους που γλείφουν. Θα μου πείτε που το ξέρω. Θα σας πω μονάχα κάτι, όσο περισσότερο γνωρίζεις έναν άνθρωπο τόσο πιο γρήγορα βρίσκεις τους θησαυρούς που κρύβει μέσα του.

m6

Και πάμε στο μεγάλο θέμα που αφορά και τον τίτλο του σημερινού άρθρου. Επιτέλους, μια σεξουαλική παρενόχληση και στον δικό μας δήμο. Δεν θα είμαστε πάντα εμείς οι φτωχοί συγγενείς. Ας πάμε λοιπόν στο θέμα μας και να σας πω ότι το «κακούργημα» δεν έχει παραγραφεί μιας και τελέστηκε το 2019. Το Καρπούζι σας παρουσιάζει τα τεκμήρια που στοιχειοθετούν τη δικογραφία που σε λίγες μέρες θα έχουμε στα χέρια μας. Ιδού.

m7

Μηνύσεις έχουν κατατεθεί και από τους δύο αντιδίκους. Ο Θέμης Τσιτσανόπουλος προσκόμισε την πρώτη φωτογραφία επισημαίνοντας ότι φαίνεται έντονα στο πρόσωπο η ικανοποίηση της Ελισάβετ Πανταζοπούλου. Την κατηγορεί μάλιστα ότι για να πετύχει το στόχο της τον απειλούσε ότι θα σταματήσει οποιαδήποτε συναλλαγή με την εταιρία τηλεπικοινωνιών στην οποία αυτός εργάζεται με αποτέλεσμα ο ίδιος να ενδώσει για να μη χάσει το μπόνους. Αμέσως και με απόφαση της εισαγγελίας έγινε η προσαγωγή της υπόπτου η οποία κρατείτε στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ και θα απολογηθεί εντός της ημέρας στην 14η τακτική ανακρίτρια.

m8

Με τη σειρά της η Ελισάβετ Πανταζοπούλου έκανε αγωγή εναντίον του Θέμη Τσιτσανόπουλου με αποδεικτικό τη δεύτερη φωτογραφία στην οποία φαίνεται έκδηλη η χαρά του φερόμενου ως δράστη. Η καταγγέλλουσα του προσάπτει ότι την εκμεταλλεύτηκε με την πρόθεση ότι είναι ψηλός και θα τις κατεβάσει κάτι Άσσους άφιλτρους που είχε στα ψηλά ράφια που δεν έφτανε με αποτέλεσμα να ενδώσει γιατί περίμενε πελάτης. Αμέσως κλιμάκιο της αστυνομίας μετέφερε σηκωτό τον δράστη στον 10ο όροφο της ΓΑΔΑ για να απολογηθεί εντός της ημέρας στην 302η τακτική ανακρίτρια.

m9

Δεν ξέρω αν ο Κούγιας αναλάβει κανενός εκ των δύο την υπόθεση. Ξέρω όμως ότι η υπόθεση πήρε τον δρόμο των δικαστηρίων. Και επειδή μπορεί κάποιοι να το πίστεψαν (όπως πίστεψαν ότι είχα Κορονοϊό και δεν με ζύγωναν) να πω ότι οι παραπάνω φωτογραφίες τραβήχτηκαν μια μέρα που σαν παρέα κάναμε χαβαλέ και πειράγματα. Έπρεπε όμως να βρω κάτι για να συμβαδίσω με το κλίμα των ημερών. Ολόκληρος Γιδάς και να μιλάμε μόνο για το πώς καθάρισαν οι δρόμοι από τα χιόνια; Αίσχος. Παιδιά μη χολοσκάτε, θα καταθέσω και στους δυο σας αν κλιθώ ως μάρτυς.

m10

Και πάμε στα δημοτικά. Όχι τα σχολεία αλλά τα περί του δήμου μας έργα. Ασφαλτοστρώσεις ξεκίνησαν σε χωριά του δήμου μας για να γίνουν οι δρόμοι μας πιο…. ανθρώπινοι. Και εκεί που τα μηχανήματα έριχναν πίσσα και η όλη διαδικασία είχε φτάσει σε σημείο οργασμού, βλέπω αυτή τη φωτογραφία.

m11

Εμείς μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε. Τι έγινε ρε παιδιά, ζωντανεύουν οι παλιές αγάπες; Έριξε άσφαλτο ο Γκυρίνης στα Τρίκαλα και βγήκε φωτό με τον Κιρκιλιανίδη; Με τους δικούς του δεν βγαίνει φωτογραφία όταν γίνεται κάτι και βγαίνει με την αξιωματική αντιπολίτευση; Να σκάσω μου ήρθε, έπρεπε να μάθω. Τον Γκυρίνη δεν μπορώ να τον πάρω τηλέφωνο γιατί «με αγαπάει πολύ», μπορώ όμως να πάρω τον Γιάννη. Και αυτό έκανα. Η απάντηση ήταν ότι έδωσαν τα χέρια για το 2023.

 

Ψαρώσατε ε; Μόνο αυτό δεν είπαν (καλά θα ήταν, θα είχαμε να λέγαμε). Ο Κιρκιλιανίδης απλά του είπε ότι η μελέτη για το έργο έχει κενά. Στο χωριό του ήταν να πραγματοποιηθεί ασφαλτόστρωση 270 μέτρων και έγινε τελικά λίγα μέτρα λιγότερο. Το καλό είναι ότι επιτέλους γίνονται κάποια έργα έστω και κατά 40 μέτρα λιγότερο Γιάννη μου. Μακάρι να δούμε περισσότερα στο μέλλον.

 

Μπήκαμε και επίσημα στις αποκριές, ημερολογιακά τουλάχιστον γιατί καρναβάλι δεν πρόκειται να δούμε ή να γίνουμε. Το Καρπούζι όμως δεν το βάζει κάτω. Αποκριές έχουμε και καρναβάλια θα ντυθούμε. Μετά τη Μήδεια λοιπόν που όλοι βγήκαν κάνοντας τους ήρωες λέγοντας πως κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να κρατήσουν τον δήμο καθαρό, λες και έκαναν κάτι παραπάνω από αυτό που εκλέχθηκαν για να κάνουν, αποφάσισα να κάνω ένα prive Maske party και να τους ντύσω όλους (και μένα μαζί και κάποιους άλλους), τι άλλο, υπερήρωες. Το βίντεο δικό σας. Καλή Αποκριά.

Αυτά για σήμερα. Ελπίζω να μην στεναχώρησα κανέναν. Εύχομαι να ξημερώσει μια καλύτερη μέρα για όλους μας αλλά κυρίως για τα παιδιά.

Ραντεβού το άλλο Σάββατο.

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας