Μούφα το Καρπούζι - Γράφει ο Μάκης Φιλιππόπουλος ( trailer της νέας σεζόν) Κύριο

Μούφα το Καρπούζι - Γράφει ο Μάκης Φιλιππόπουλος ( trailer της νέας σεζόν)

Καρπουζάκια μου πολύ καλησπέρα σας. Πέρασε σχεδόν ένας μήνας που είμαστε χώρια και εμένα πραγματικά μου φάνηκε... αιώνας. Τελικά, πρέπει να

παραδεχτώ ότι έχω εξάρτηση από εσάς.

Σύμφωνα με τη μάνα μου οι μισοί και πλέον θάνατοι οφείλονται στο ότι οι άνθρωποι δεν τρώνε καλά και οι υπόλοιποι στο ότι βγαίνουν έξω λουσμένοι. Το γράφω αυτό για να σας δείξω ότι αυτόν τον μήνα που έλειψα, δεν άλλαξε η ζωή μου στο παραμικρό. Θα μου πεις, κατά διαόλου πάνε όλα, τι αλλαγές περιμένεις; Όταν θα γεννηθεί η μάνα που θα μπορείς να συνεννοηθείς μαζί της ίσως τότε κάτι να αλλάξει και με τις ζωές μας.

Όταν βρεθούν άνθρωποι που να αγαπάνε πραγματικά τον τόπο τους ίσως τότε και να δούμε μια άσπρη μέρα.
Και επειδή τα παιχνίδια για την «καρέκλα» και το ποιος μας αγαπάει και μας νοιάζεται πραγματικά ήδη ξεκίνησαν, γι΄ αυτό το Καρπούζι φέτος θα κινηθεί σε ρυθμούς... Game of Thrones. Ποιος θα πάρει το δαχτυλίδι της διαδοχής;

moufa neo 1

Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε και η φωτογράφιση για τη νέα αφίσα της στήλης. Το Καρπούζι μπαίνει αισίως στην 4η σαιζόν και το κάνει με μεγαλοπρέπεια. Θρόνοι, βασιλιάδες, σπαθιά και όλα όσα αρμόζουν στη νέα εποχή «διεκδίκησης» που ζούμε.

Για την συγκεκριμένη φωτογράφιση δούλεψαν πολλοί άνθρωποι που θα ήθελα πραγματικά να τους ευχαριστήσω.

Τον Δημήτρη Πανταζόπουλο, τους Βασίλη και Όλγα Σβώλου, την Έφη Μπαντή και τον Λαογραφικό Όμιλο Ντόπιων Αλεξάνδρειας και περιχώρων «Το Ρουμλούκι» για την πολύτιμη βοήθεια τους στην εύρεση των κουστουμιών και τον αξεσουάρ που χρειάστηκαν.
Τον Διονύση Ματόπουλο για το μεγάλο ενδιαφέρον, τη βοήθεια και την απέραντη συμπαράστασητου, στο να λυθούν αρκετά από τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν.
Και φυσικά τη φωτογράφο μου, τη μοναδική Κατερίνα Στριάκα που με το φακό της κάνει απλά... θαύματα. Κάτσε, σήκω, πιο πάνω το φως, σήκωσε φρύδι, μη γελάς αλλά... χαλάλι. Εμένα το αποτέλεσμα με δικαίωσε. Κατερίνα, οι φωτογραφίες σου..... ζωγραφίζουν.

moufa neo 2

Βέβαια χωρίς τη βοήθεια του Δημήτρη που κρατούσε τη λάμπα δεν ξέρω αν το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο πάντως εγώ ήμουνα υπάκουος και εκτελούσα εντολές. Το μοντάζ το επιμελήθηκε ο Μάριος Σαμπάνης.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω και το alexandriamou.gr  που για τρίτη χρονιά (4η σαιζόν) με φιλοξενεί, με ανέχεται και με αγκαλιάζει. Είναι ωραίο να νοιώθεις σαν στο σπίτι σου τον χώρο που δημιουργείς.
Σας κούρασα με τα μπούρου- μπούρου μου.

Το Σάββατο 2 Σεπτέμβρη επιστρέφω δυναμικά και ο Θεός να βάλει το χεράκι του. Για όσους δεν καταλαβαίνουν τι εννοώ, ας δουν το νέο τρέιλερ του Καρπουζιού και θα καταλάβουν.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας