ΜΟΥΦΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ - Ήρθε η Ώρα να πέσουν οι Μάσκες (season 8) - Γράφει ο Μάκης Φιλιππόπουλος Κύριο

ΜΟΥΦΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ - Ήρθε η Ώρα να πέσουν οι Μάσκες (season 8) - Γράφει ο Μάκης Φιλιππόπουλος

Καρπουζάκια μου, πολύ καλημέρα σας. Δεν ξέρετε πόσο μου λείψατε. Καλά, και γω φέτος το ξεγουμάρεψα τελείως. Αντί για ένα μήνα έκατσα δύο. Ε και, ποιος θα με μαλώσει μωρέ!!! Ίσα ίσα ηρέμησαν και κάποιοι από την απουσία μου. Φέτος πήγα διακοπές στην Ικαρία, πέρασα υπέροχα, ξεκουράστηκα, γέμισα μπαταρίες και τσουπ, να΄μαι πάλι εδώ.

 

Το σημερινό κείμενο δεν είναι σαν αυτά που σας έχω μάθει εδώ και 7 ολόκληρα χρόνια. Το σημερινό κείμενο είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που με βοήθησαν να ετοιμάσω το νέο εξώφυλλο του Καρπουζιού. Όχι, δεν είναι αυτό που βλέπετε σήμερα, είναι….. περίπου αυτό. Και επειδή δεν ανήκω στην κατηγορία των όμορφων που έχουν σπίτι τους 6 ποτήρια κρασιού, 6 ποτήρια νερού και 1 ποτήρι ξεματιάσματος, είπα να εμπιστευτώ την «ομορφάδα» μου για άλλη μια φορά στους καλύτερους.

 

Τι να πω για αυτό το πλάσμα. Χωρίς δεύτερη κουβέντα είπε το ναι. Πήρε σοβάδες, πήρε μυστρί, πήρε πινέλα και άρχισε να βάφει έναν καμβά που δεν νομίζω να έχει ξανασυναντήσει στη ζωή της. Το αποτέλεσμα, κάτι παραπάνω από υπέροχο.

 

Η Έφη Παπαδοπούλου είναι μοναδική σε αυτό που κάνει. Το ξέρω ότι με αγαπάει πολύ και ότι με φρόντισε ιδιαίτερα. Αυτό που δεν ξέρει όμως η ίδια είναι ότι τη λατρεύω και της αξίζει. Είναι αυτό που λέμε ψυχούλα με μαγικά χέρια. Εφάκι μου σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

moufa221

Το ξέρω ότι η ομορφιά και η εξυπνάδα δεν είναι το παν αλλά τι να κάνω, μόνο αυτά έχω. Αστειεύομαι φυσικά. Όταν χρειάζεσαι μια επιδέξια makeup artist να σε σουλουπώσει και έναν μάγο φωτογράφο για να σε βγάλει τζόβενο τότε μόνο τα παραπάνω δεν ισχύουν.

 

Και όταν σας λέω «μάγο» το εννοώ. Τον Χρήστο Μούστα (Χρήστος Μούστας https://www.instagram.com/chmo.creative/)  δεν τον γνώριζα. Μου τον σύστησε η Έφη. Όταν του έδειξα τι ήθελα να κάνω ήταν τόσο σίγουρος ότι το μπορεί, που λίγο με παραξένεψε. Ήταν τόσο σχολαστικός στη φωτογράφιση λες και φωτογράφιζε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Όταν πήρα τις φωτογραφίες στα χέρια μου κατάλαβα γιατί. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από τις προσδοκίες μου. Και ξέρετε πιο είναι το παράξενο; Ότι είναι πιτσιρικάς. Φανταστείτε με τα χρόνια να αποκτήσει πείρα, τι «τέρατα» έχει να κάνει!!!. Χρήστο σ΄ ευχαριστώ πάρα πολύ.

moufa321

Από το Σάββατο που μας έρχεται λοιπόν το ΜΟΥΦΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ επιστρέφει δυναμικά, που αλλού; Μα φυσικά στον υπέροχο αέρα του Alexandriamou.gr. Άλλο ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν σε άλλη μια Έφη (την Καραγιάννη εννοώ) που με ανέχεται και μ΄ αγαπάει αυτά τα 7 χρόνια.

 

Και επειδή Καρπουζάκι χωρίς trailer δεν παίζει, σας ετοίμασα ένα λιγάκι ιδιαίτερο βιντεάκι για …..Καλή Αρχή βρε παιδί μου.

 

 

Και μην ξεχνάτε, το Σάββατο 2 Οκτωβρίου το πρωί το Καρπουζάκι

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας