ΜΟΥΦΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ: …Ίσως τα ξαναπούμε !!! (+ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ με μένα) - Γράφει ο Μάκης Φιλιππόπουλος

ΜΟΥΦΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ: …Ίσως τα ξαναπούμε !!! (+ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ με μένα) - Γράφει ο Μάκης Φιλιππόπουλος

Καρπουζάκια μου πολύ καλημέρα σας. Σήμερα δεν θα πάρει η μπάλα κανέναν, αν και είχα αρκετά να γράψω. Σήμερα είναι το τελευταίο Καρπουζάκι της 6ης σαιζόν και θα πρέπει να είμαι καλός. Κλείνουμε για καλοκαίρι, να ξεκουραστούμε, να πάμε θάλασσα και να γεμίσουμε μπαταρίες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αντώνη Σταμάτη και τις επιχειρήσεις του, που σχεδόν όλο αυτό το ταξίδι φέτος το κάναμε παρέα.

2

Οι ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ μπήκαν στη ζωή μας….. έτσι ξαφνικά. Τις αγαπήσατε από την αρχή γιατί απλά, δεν έμοιαζαν με καμιά άλλη συνέντευξη. Δεν ήταν συνηθισμένες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς που κάθισαν «απέναντι» μου και μου είπαν πράγματα που ακούστηκαν για πρώτη φορά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης και όλους αυτούς που δεν δέχτηκαν να μιλήσουν, με χίλιες δύο δικαιολογίες, είτε γιατί φοβόντουσαν είτε γιατί δεν με συμπαθούν. Εξάλλου, δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους.

Η συνέντευξη που θα δείτε σήμερα είναι πολύ διαφορετική από όλες τις άλλες. Στην καρέκλα απέναντι μου έκατσαν και οι 10 συνομιλητές που είχα όλο αυτό το διάστημα στις ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ. Ο καθένας μου έκανε από μία ερώτηση και περιμένουν όλοι από μία απάντηση. Το σίγουρο είναι ότι όλοι θα πάρουν απάντηση αλλά με τον τρόπο που μόνο το Καρπουζάκι ξέρει. Από το ποιοι είναι αυτοί που μου «επιτέθηκαν» τις πιο πολλές φορές και το αν θα δώσω συνέντευξη στον Στέφανο «Χατζηνικολάου»(δεν κάνω λάθος το όνομα...δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε) ως το αν θα κατέβω στις επόμενες εκλογές και το πότε θα παντρευτώ. Ελπίζω να τους ικανοποιήσω όλους.

Και κάπως έτσι κλείνει ένας ακόμη κύκλος που κρατάει 6 ολόκληρα χρόνια. Το ΜΟΥΦΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ολοκλήρωσε για ακόμη μια φορά μια ολόκληρη σαιζόν στο ALEXANDRIAMOU.

6 χρόνια τώρα περπατάμε μαζί, χέρι χέρι, ζήσαμε πράγματα και καταστάσεις που δεν κατάφεραν να μας λυγίσουν, γελάσαμε, κλάψαμε αλλά παρόλα αυτά τα καταφέραμε.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο site που 6 χρόνια τώρα αγκαλιάζει το Καρπουζάκι με όλες του τις δυνάμεις.

Η Έφη Καραγιάννη, ήταν, είναι και θα είναι για μένα η δεύτερή μου αδελφή. Την ευχαριστώ για όλα.

Δεν ξέρω αν το Καρπούζι, όλα αυτά τα χρόνια, πρόσφερε κάτι, ξέρω όμως σίγουρα ότι έγινε η αγαπημένη σας συνήθεια και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα.

 

3

Ραντεβού λοιπόν τον Σεπτέμβρη (7η σαιζόν) στο alexandriamou με ακόμη πιο πικάντικα άρθρα και πιο πιπεράτα σχόλια.

Ας ηρεμήσουν λοιπόν όλοι αυτοί που τους δυσκόλεψα λιγάκι τη ζωή φέτος και ας αποφασίσουν να ασχοληθούν

σοβαρά με αυτό που τους ψηφίσαμε να κάνουν γιατί ο Σεπτέμβρης έρχεται και το Καρπουζάκι καραδοκεί.

Καλό καλοκαίρι και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας για όλα αυτά τα χρόνια που κάναμε παρέα.

Και να θυμάστε, η ζωή είναι στιγμές, αρπάξτε τες.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας