ΜΟΥΦΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ - Κάτι μου λέει πως θα ψηφίσω Γκυρίνη στο τέλος!!! γράφει ο Μάκης Φιλιππόπουλος Κύριο

ΜΟΥΦΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ - Κάτι μου λέει πως θα ψηφίσω Γκυρίνη στο τέλος!!! γράφει ο Μάκης Φιλιππόπουλος

Καρπουζάκια μου, πολύ καλημέρα σας. Είδατε τι συμβαίνει στη Σαγκάη; Δεν θα αντέξω να έρθει πάλι προς τα εδώ, έλεος. Προσέξατε ότι κάθε κακό, τα τελευταία χρόνια, ξεκινάει από την Κίνα; Το ξέρουμε όλοι ότι η Κίνα είναι η νέα υπερδύναμη αλλά όχι και στις αρρώστιες, αυτό παραπάει. Εγώ θα σας πω κάτι και να με θυμηθείτε. Δύο οι εκδοχές από πού μας ήρθε ο covid. Ή τον δημιούργησαν τα ντελιβεράδικα για να κλέψουν την δουλειά από την εστίαση ή μπερδεύτηκαν οι κινέζοι και μετά τον covid19 ετοιμάζουν στην Σαγκάη τον covid19 S plus. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Αν έρθει αυτή η νέα μετάλλαξη από την Σαγκάη προς τα εδώ, να δείτε που όποιος την κολλήσει θα του δίνουν και δωρεάν χρόνο ομιλίας ή ΜΒ για το ίντερνετ.

 

Και από την μία αρρώστια πάμε στην άλλη. Ανακοινώθηκε πως ο κατώτατος μισθός αυξάνεται κατά 50 ευρώ, δηλαδή ανεβαίνει στα 713 ευρώ. Αν μετά από αυτό δεν πέσω στα ναρκωτικά, δεν θα πέσω ποτέ. Σύσσωμος ο ελληνικός λαός προσκυνάει τον πιο ελεήμων πρωθυπουργό που πέρασε ποτέ από την χώρα. Τι θα τα κάνουμε τόσα λεφτά Κυριάκο μου, γιατί; 50 ολόκληρα ευρώ; Θέλω κότερα, ελικόπτερα, θέλω οικόπεδα. Ας μας έδινες 10 ευρώ αύξηση, όχι 50, δεν μας αξίζει.

 

Τι κι αν το ρεύμα ανέβηκε 400%, τα τρόφιμα άλλο τόσο, οι βενζίνες απλησίαστες. Μας έδωσε ο άλλος ένα 50αρικο και νομίζει πως λύσαμε το πρόβλημά μας. Κυριάκος ο Ελεήμων. Τέτοια κάνει και προηγείται στα γκάλοπ. Καλά μας κάνει. Έδωσε και στους παππούδες 200 ευρώ …..ε, τότε είναι που δεν θα φύγει ποτέ. Στις εκλογές του 23 κλειδώστε τους γέρους μέσα μπας και……

 

Μόλις έμαθαν ότι ο Κυριάκος μοιράζει λεφτά, 3 άλογα δεν μπόρεσαν να κρύψουν την χαρά τους και βγήκαν στην Εγνατία οδό, στο ύψος Κλειδίου και έκαναν τον περίπατο τους. Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά τώρα τελευταία γίναμε λίγο εθνικό πάρκο Σερεγκέτι. Όλο και πυκνώνουν οι επισκέψεις ζώων στον τόπο μας. Ξεχάσατε μήπως τους λύκους;

Αν υποψιαστώ ότι η σημερινή διοίκηση του δήμου μας (και μάλλον και αυριανή...αν συνεχιστούν κάποια πράγματα, θα τα πούμε παρακάτω) κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες να αυξήσει την πανίδα του τόπου μας…… ίσα που το πίνω το κώνειο. Πληροφορίες από πολύ στενό συνεργάτη του δημάρχου λένε ότι από βδομάδα περιμένουν και ένα κοπάδι γκνου. Θα τα ταΐζουν μάλλον από τα σκουπίδια μας που δύο εβδομάδες ήταν αμάζευτα και μόλις πριν δύο μέρες τα μάζεψαν.

 

Τον μόνο που δεν τον νοιάζει αν θα κατεβούν και δεινόσαυροι είναι ο Κούγκας. Ζαμάν φου και από πάνω ζάχαρη. Ρε τον διώχνουν, ρε τον μαζεύουν, αυτός εκεί. Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Καλά κάνει, γι΄ αυτό θα ζήσει 300 χρόνια.

Κάποιοι ψηφοφόροι (ίσως και μελλοντικοί υποψήφιοι) της Δώρας με πλησίασαν και μου έκαναν παράπονα για το προηγούμενο άρθρο μου. Τους εξήγησα λοιπόν για άλλη μια φορά πως αν η Δώρα πάρει τον Κούγκα στο ψηφοδέλτιο της, αν λέω, τότε θα έχουμε μία από τα ίδια...μην πω ότι το ψηφοδέλτιο του Γκυρίνη θα φαίνεται φρέσκο και ανανεωμένο. Για ποιο λόγο να μην ψηφίσω Γκυρίνη τότε,  Δώρα μου;

 

Όχι, μην ανησυχείτε, μην πάει στο πονηρό το μυαλό σας... Σε μένα δεν έρχονται, ξέρουν αυτοί που να πάνε. Απλά λέω αυτά που βλέπω. Αν πάντως δεν διαψευστώ και παιχτεί αυτό το σενάριο εγώ άνετα θα ψηφίσω Γκυρίνη κι ας έχω γράψει τα χίλιες μύριες αλήθειες... 4 χρόνια τώρα.

 

Από την άλλη, εκτός από μένα βλέπω και άλλους να το «ξενασκέφτονται» σιγά σιγά, ίσα που ακουμπάει η γάτα.

Εσύ Αλέξανδρε μου δεν έλεγες καλή κουβέντα για την παράταξη Γκυρίνη, ο κόσμος να γυρνούσε ανάποδα. Τώρα παινεύεις τον Τόκα; Έχουμε ένα χρόνο μπροστά να δούμε αν θα έχω δίκιο τελικά.

 

Και αφού άδειασε μια θέση στο δημοτικό συμβούλιο, έπρεπε να αναπληρωθεί. Η Τσιαμτσίδου Φωτεινή ήταν η επόμενη η οποία όμως για δικούς της λόγους δεν αποδέχτηκε τη θέση (και λόγους να μην είχες Φωτεινή μου, καλά έκανες). Την θέση τελικά κάλυψε η Καραγιαννίδου Μαρία η οποία στις πρώτες δηλώσεις της είπε ότι θα φέρει τα Mister Υφήλιος στην Αλεξάνδρεια. Όχι, προς Θεού, πλάκα κάνω. Καλή επιτυχία Μαρία και αν σε κάνει καμιά μανούρα ο Κιρκιλιαννίδης, πες μου να τον περιποιηθώ.

 

Και θα κλείσω με τα νέα αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν. Υποχρεωτικά θα έχουν μέσα….. αλκοολόμετρο. Ναι καλά διαβάσατε. Θα μπαίνεις μέσα ζάντα, θα σε μετράει και αφού καταλάβει ότι είσαι σκνίπα, θα σε βάζει για ύπνο. Καλά διαβάσατε, δεν θα παίρνει μπρος με τίποτα. Οπότε, θες δεν θες θα κοιμάσαι όπου είσαι παρκαρισμένος. Σε ένα ατέλειωτο ξενοδοχείο θα μετατραπεί η Αλεξάνδρεια. Όποιος ξυπνάει πρωί όλο θολωμένα τζάμια θα βλέπει δεξιά και αριστερά. Θα πρέπει όμως οι κατασκευαστές να σκεφτούν και κάτι ακόμα.

 

Συνήθως οι άντρες όταν κοιμούνται εξαπολύουν κάποιες ποσότητες…. Πώς να το πω τώρα….. ας πούμε μεθανίου. Αυτές, αγαπητοί κατασκευαστές από κάπου πρέπει να φύγουν. Μη γλυτώσει από το ατύχημα ο άνθρωπος και πάει από δηλητηρίαση. Κρίμα είναι. Μην κάνουμε μισές δουλειές.

 

Αυτό ήταν το Καρπουζάκι για σήμερα. Σας εύχομαι η Ανάσταση του Κυρίου να αναστήσει τις ψυχές όλων μας. Και την Κυριακή με μέτρο, ειδικά όσοι νηστεύατε 40 μέρες. Κορδόνι θα σας πάει η πολύ πετσούλα. Καλή Ανάσταση σε όλους και ραντεβού το άλλο Σάββατο.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας