ΜΟΥΦΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ: Μετά την Ευλογιά των Πιθήκων έρχεται η Αμνησία των Δημάρχων...Φυλαχθείτε! - Γράφει ο Μάκης Φιλιππόπουλος Κύριο

ΜΟΥΦΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ: Μετά την Ευλογιά των Πιθήκων έρχεται η Αμνησία των Δημάρχων...Φυλαχθείτε! - Γράφει ο Μάκης Φιλιππόπουλος

Καρπουζάκια μου, πολύ καλημέρα σας. Από 1 Ιουνίου βγαίνουν και επίσημα οι μάσκες. Έχουμε τουρισμό βλέπετε και κάπως πρέπει να το ελαφρύνουν το πράγμα. Μη χαίρεστε όμως, δεν θα κρατήσει για πολύ. Φεύγει η μάσκα και έρχεται το χαμούτι. Ναι, καλά καταλάβατε, αυτό που βάζουν στα άλογα για να μην δαγκώνουν. Θα απορείτε τώρα (και λογικά) γιατί να βάλουμε χαμούτι; Αποχαιρετάμε τον covid και υποδεχόμαστε την ευλογιά των πιθήκων. Ναι, την ευλογιά των πιθήκων.

 


Δεν ξέρω που πάνε και ανακαλύπτουν τέτοιες αρρώστιες πραγματικά. Η ευλογιά εξαφανίστηκε από την δεκαετία του 80 και τώρα επιστρέφει πιθηκήσια. Δεν ξέρω που τα βρήκαμε τα μαϊμούνια και μας κόλλησαν, έλεος. Αν δείτε κάποιον να τρώει με μανία μπανάνες, κλείστε τον στο κοτέτσι. Αν δεν βγάλει εξανθήματα σε 24 ώρες, βγάλτε τον έξω και πείτε του ότι κάνατε ένα νέο challenge για το tik tok. Κάπως να δικαιολογηθείτε.

 


Εεεε χωριανοί, αν δεν το πήρατε χαμπάρι πάμε κατά πού ...δεν ξέρω.... Ο Θεός θα μας κάψει. Από βδομάδα περιμένω και την ιλαρά των σκαντζόχοιρων και την ανεμοβλογιά της αρκούδας γκρίζλι. Μην πανικοβάλλεστε όμως, βρείτε έναν καλό κτηνίατρο για ώρα ανάγκης και απολαύστε το καφεδάκι σας. Ίσως είναι και ο τελευταίος που πίνουμε στην καρέκλα. Ποιος ξέρει, αύριο μπορεί να είμαστε πάνω σε κανένα δέντρο και να κάνουμε ουου, ουου.

 


Και σα να μην έφτανε που μεταμορφωνόμαστε σε μπαμπουίνους, μας έφαγαν και οι λύκοι. Επίθεση λύκων σημειώθηκε στο Νησί Ημαθίας το βράδυ της Τετάρτης 18 Μαΐου 2022 σε στάνη έξω από το χωριό. Η αγέλη λύκων μπήκε στη στάνη, επιτέθηκε στα πρόβατα και συνολικά κατασπάραξε 8 ζώα. Είναι τυχαίο που πήγαν στο Νησί; Όχι αγαπητοί μου. Το Καρπούζι έψαξε και σας αποκαλύπτει. Οι λύκοι ξαμολήθηκαν για να εκδικηθούν τον Χρυσοχοϊδη που θα κατέβει με την Νέα δημοκρατία. Αν και μετά από αυτό δεν σταματήσει, περιμένετε να έρθουν και αρκούδες. Στο πανηγύρι σας να ονομάσετε την εκδήλωση που θα γίνει... «Χορεύοντας με τους Λύκους». Πουλάει, στανταράκι.


Το Σάββατο 14 Μαΐου 2022 στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο Αλεξάνδρειας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η 24η Συνάντηση Χορωδιών Δήμου Αλεξάνδρειας υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αλεξάνδρειας και του Προέδρου της κ. Μανώλη Σταυρή (ποιος είναι αυτός;). Το πρώτο τέταρτο της παράστασης ήταν όλοι εκεί. Με το ζόρι βέβαια τους κρατούσαν ξύπνιους αλλά τουλάχιστον ήταν εκεί.

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Σιγά σιγά, μόλις έφυγαν τα ΜΜΕ την έκαναν όλοι και άφησαν τον Σταυρή (θα μου πει κάποιος, ποιος είναι αυτός;) και την Μοσχοπούλου να βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Φωνάζει το «Γραμμάτων και Τεχνών» στο δήμο μας από μακριά.

 


«Βάλτε κάτι γαλάζιο» επέβαλε ο dress code και ο εξαιρετικός και ευγενέστατος κύριος της χορωδίας έβαλε μια τόσοοοο μεγάλη γραβάτα που έμοιαζε με σιδερώστρα ..... χίλια συγνώμη, πρώτη φορά βλέπω τόσο μεγάλη γραβάτα. Βίκη μη με μαλώσεις...

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

 

Ανέβηκε και ο δήμαρχος να κάνει την απονομή. Και του έδινε, και του έδινε η Βίκη και σταματημό δεν είχε. Μόνο κανένα τρακτέρ δεν δώσαμε στους ανθρώπους για να τους ευχαριστήσουμε που ήρθαν. Δυο μέρες με αυχενικό ήταν ο δήμαρχος μετά από αυτό.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.


Και μιας και είμαι σε σένα Παναγιώτη μου να πω και κάτι ακόμα. Ευχαρίστησες ονομαστικά όλους τους επίσημους που ήταν εκεί εκτός από έναν. Μιλάω για τον πρόεδρο της ΚΕΔΑ που ευχαρίστησες την επιχείρηση και όχι τον ίδιο. Μάλλον λόγω κεκτημένης ταχύτητας να φανταστώ. Δεν πειράζει αρκεί να μην το ξανακάνεις.


Δεν πειράζει πρόεδρε μου, θα σε θυμηθεί στο meeting. Όπως και ο παρακάτω να υποθέσω. Μιλάω για τον Στέφανο Δελιόπουλος ο οποίος (όπως ήταν αναμενόμενο λόγω της φιλίας σας) ήταν ένας από τους απονεμητές της βραδιάς.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Και αφού όλα κύλισαν ομαλά και έφτασε η εκδήλωση στο τέλος της, ξαφνικά γέμισε ο τόπος με κλαδιά ελιάς (στην αρχή τα πέρασα για δάφνες γι΄ αυτό και περίμενα τον Χριστούλη). Όταν είδα ότι τα ανέμιζαν με περίσσια χάρη, έφυγα γιατί φοβήθηκα.... Βλέπετε είναι η περίοδος που ραντίζουν τις ελιές για δάκο και μουχρίτσα. Και κάπως έτσι τελείωσε άλλη μια μέρα στην Καπερναούμ...

Μπράβο σας ήταν όλα πανέμορφα...

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Το ¨ 2ο Διεθνές Αλεξανδρινό Μeeting¨ - Στη μνήμη του Γιώργου Πάντου - στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξάνδρειας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, την Τρίτη 17 Μαϊου υπό την αιγίδα της Κοινοφελούς Επιχείρησης Δήμου Αλεξάνδρειας και του Προέδρου της κ. Μανώλη Σταυρή και την μέριμνα του ΣΕΓΑΣ και του Ομοσπονδιακού προπονητή Θωμά Πάντου και αποτελεί φέτος μία από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις η οποία προάγει τον Αθλητισμό αλλά και τον τόπο μας. Αυτό το τελευταίο φαίνεται πως κάποιοι δεν το κατάλαβαν για άλλη μια φορά. Και πριν λαλήσει ο αλέκτωρ τρεις το ξαναέκανες,  Παναγιώτη μου... το λάθος.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Οι δύο παραπάνω φωτογραφίες λένε πολλά.


Πήρες το μικρόφωνο, δήμαρχε και για άλλη μία φορά έκανες το ίδιο λάθος. Ξεχνάς ονόματα δήμαρχε μου, να το κοιτάξεις. Όλο αυτό το σκηνικό που πήγες και κορδώθηκες, ναι μεν το χρηματοδότησε η ΚΕΔΑ αλλά κάποιος πριν από όλα αυτά το ονειρεύτηκε, το σχεδίασε, το έτρεξε χωρίς τη δική σου βοήθεια. Μία διοργάνωση που ακούστηκε παντού με τα καλύτερα λόγια. Αυτός είναι ο «πρόεδρος της ΚΕΔΑ» που επιμελώς ξεχνάς να αναφέρεις ονομαστικά δήμαρχε μου. Τον λένε Μανώλη Σταυρή και εκλέχθηκε στον δικό σου συνδυασμό.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Και μη μου πείτε τώρα ότι «γλείφω» γιατί μάλλον δεν με ξέρετε. Αν γυρίσετε ένα δυο Καρπούζια πίσω θα δείτε ότι κάνω το αντίθετο. Στο κάτω κάτω δεν με νοιάζει κιόλας γιατί το έχω πάρει απόφαση. Αυτός που θέλει να διαβάσει το Καρπούζι, θα το κάνει.  Άρα...Σιγά μη κάτσω να σκάσω. Θα κάνω όπως η παρακάτω κυρία. Όλοι κοιτάνε δεξιά τους αθλητές, αυτή αριστερά τον ήλιο. Απλά υπέροχη....

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Αυτά για σήμερα, ραντεβού το άλλο Σάββατο.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας