ΜΟΥΦΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ - Θέτω τον εαυτό μου ως υποψήφιο… Ειδικό Σύμβουλο - Γράφει ο Μάκης Φιλιππόπουλος Κύριο

ΜΟΥΦΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ - Θέτω τον εαυτό μου ως υποψήφιο… Ειδικό Σύμβουλο - Γράφει ο Μάκης Φιλιππόπουλος

Καραντινιώτες και καραντινιώτισες καλημέρα. Να μου το θυμηθείτε, το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον μας. Λοιμοί, σεισμοί και καταποντισμοί στα κεφάλια μας. Μήπως να βρεθεί κάνας μάγκας ξυλουργός να φτιάξει καμία νέα κιβωτό γιατί δεν μας βλέπω καλά; Όλα μας βρήκαν και δε νομίζω να ήμασταν έτοιμοι να τα ζήσουμε. 6,3 ο μεγάλος σεισμός που μας ταρακούνησε όλους πριν λίγες μέρες. Θα μου πείτε, το 6,3 στην Ιαπωνία το έχουν για δόνηση στο κινητό αλλά αυτοί έτσι είναι μαθημένοι. Εμείς σεξ κάνουμε και αν κουνηθεί λίγο παραπάνω το κρεβάτι τρέχουμε ξεβράκωτοι κάτω από το τραπέζι της κουζίνας.

 

Προχθές το βράδυ που έκανε το 5,7 έτρεξα να βγω έξω και αυτό που είδα ήταν ακόμα πιο σκιαχτικό. Η ξαδέλφη μου που μένει απέναντι ήταν στην αυλή του σπιτιού της ντυμένη ….νύφη. Μετά θυμήθηκα ότι το κρεβάτι της είχε τούλι γύρω γύρω και πάνω στον πανικό της το πήρε σβάρνα. Και όλα αυτά γιατί ο Κυριάκος είχε γενέθλια την Τσικνοπέμπτη.

m1

Δεν ξέρεις από πού να φυλαχτείς. Ένα θα σας πω, χιόνια έχουμε, σεισμούς έχουμε, Κορονοϊό έχουμε, αν έχουμε και ζάναξ θα τη βγάλουμε τη χρονιά, αλλιώς ξεχάστε το. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά συνεχίζουν και τα κρούσματα. Ναι, ναι έχουμε ανοδική πορεία, το είχαν προβλέψει άλλωστε οι ειδικοί. Και επίσης «βράζουν» οι εντατικές. Και όλα αυτά επειδή εμείς αρνούμαστε να κάτσουμε σπίτι. Δεν ξέρουν τι άλλο να κάνουν και αλλάζουν συνεχώς τα ίδια μέτρα. Τώρα, αν στείλεις το 4 θα έχει δικαίωμα ο αστυνομικός που θα σου κάνει τον έλεγχο να σε ρωτήσει «που πηγαίνουμε», «ποιον θέλουμε να βοηθήσουμε», «για ποιον λόγο» και θα έχει το δικαίωμα να μας συνοδεύσει εκεί. «Αν δοθεί εντολή για κάτι τέτοιο, ή εάν ο αστυνομικός μπορεί να το κάνει στην πράξη χωρίς να αφήσει το σημείο του, ε αυτό μπορεί να γίνει», ανέφερε στο Star o αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας, κ. Νίκος Ρήγας.

 

Επίσης αν είναι νωρίς και έχει χρόνο μπορεί να σε ρωτήσει τι ζώδιο είσαι, τι ωροσκόπο έχεις και να σε βοηθήσει να βγάλετε μαζί τον αστρολογικό χάρτη της χρονιάς. Πάμε καλά; Χάζεψαν και οι αστυνομικοί με όλα αυτά που τους βάζουν να κάνουν. Θα ξεχάσουν οι άνθρωποι να πιάνουν κλέφτες στο τέλος... Και όχι τίποτε άλλο αλλά τα μέτρα δεν πιάνουν και τόπο. Οι καταστηματάρχες σίτισης της Πάτρας έβγαλαν ανακοίνωση ότι από 1 Απριλίου, που ζεσταίνει λίγο ο καιρός, θα ανοίξουν τα μαγαζιά τους. Και να σας πω κάτι, καλά θα κάνουν. Δεν είναι μόνο για μας τα μέτρα.

 

Δεν μπορεί ο πρωθυπουργός να παραβαίνει τα μέτρα που ο ίδιος θέσπισε και να έρχεται μετά το υπουργείο προστασίας του Πολίτη για να νομιμοποιήσει αυτή του την ενέργεια καταθέτοντας ΚΥΑ που αναφέρει πως όλα ήταν νόμιμα στην Ικαρία στις 6 Φεβρουαρίου! Σε αυτήν αναφέρει ότι οι αξιωματούχοι από τον πρωθυπουργό μέχρι και τον τελευταίο αστυνομικό είχαν το δικαίωμα της παρουσίας και ότι δεν απαγορεύεται η επίσκεψη των παραπάνω σε σπίτι. Αυτοί μπορούν και μεις όχι δηλαδή. Αυτό που έχουν έναν τίτλο που εμείς οι βλάκες τους τον δώσαμε και νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα χωρίς να τιμωρηθούν, πολύ με τρελαίνει. Μη πάτε μακριά, δείτε τι έπαθε ο Σαρκοζί…. Τέλος πάντων εγώ θα πάω να ανάψω ένα κεράκι για να πάνε καλά τα πράγματα κι ας έχω 10ευρω.

m2

Αυτό που στο παγκάρι δεν δίνονται ρέστα, δεν το ήξερα (φαντάσου από πότε έχω να πάω εκκλησία). Δηλαδή αν έχω 20ευρω ή το δίνω όλο ή δεν ανάβω κερί; Έγραφαν τα ευαγγέλια τέτοιες έξυπνες κινήσεις για να αυξήσουν τον τζίρο τους οι εκκλησίες; Αφού δεν δίνεται ρέστα γιατί βάζετε τιμές στα κεριά; Αν έχω 20 λεπτά και το κερί έχει 50 λεπτά, μπορώ να το πάρω; Ρωτάω γιατί με 5 ευρώ χωρίς ρέστα μπορώ. Και ύστερα απορούμε για μερικά πράγματα...

m3

Και πάμε στα πολύ δικά μας. Η απόλυτη μετάλλαξη. Κάτι έπαθαν όλοι αυτοί και άρχισαν να δουλεύουν. Μη φανταστείτε ότι σκοτώθηκαν αλλά τουλάχιστον κάτι κάνουν. Να τους βάρεσε κατακέφαλα ο κορονοϊός και να βγήκαν να ξεμουδιάσουν, τι να πω. Απολύμαναν όλα τα δημοτικά κτήρια για να είμαστε καλυμμένοι όταν τα επισκεπτόμαστε. Αυτό για τον εαυτό τους το έκαναν παραπάνω αφού οι επισκέψεις πολιτών μειώθηκαν κατά πολύ αλλά και πάλι δεν πειράζει. Αυτό που πειράζει δήμαρχε μου είναι ότι στο δελτίο τύπου (για άλλη μια φορά) δεν αναφέρεται καθόλου ο Δριστάς ως υπεύθυνος απολυμάνσεων αλλά μονάχα εσύ. Να το κοιτάξεις λίγο αυτό.

 

Υπέγραψαν σύμβαση έργου για αποκατάσταση γεφυρών Δήμου Αλεξάνδρειας, ξεκίνησε η κατασκευή καινούργιων Παιδικών χαρών στις τ.κ. Νησίου, Πλατέος, Νεοχωρίου, Παλαιοχωρίου και Νεοκάστρου, δεν σταματιούνται τα παιδιά. Αν όλα αυτά γίνονταν προ κορονοϊού θα έλεγα πως έπαθαν εγκεφαλικό. Τώρα λέω ότι μάλλον βαρέθηκαν να κάθονται, τι να πω!!! Λέτε να είναι δουλευταράδες και να τους παρεξήγησα; Θα δείξει.

 

Επίσης κλαδεύουν όλα τα δέντρα σε πλατείες. Υπεύθυνος για αυτό είναι ο αντιδήμαρχος Ιερεμίας Κιοσέογλου. Θυμάστε τι σας είπα για αυτόν όταν ανέλαβε; Φαίνεται ότι θα δούμε έργο, αν τον αφήσουν τελικά.

m4

Ιερεμία μου, κάποια πουλάκια μου είπαν ότι με πήρες με στραβό μάτι για αυτά που σου γράφω. Να ξέρεις ένα πράγμα, ασχολούμαι πάντα και μόνο με ανθρώπους που συμπαθώ. Δεν μ΄ αρέσει να δίνω σημασία στο τίποτα. Μην παραπονιέσαι λοιπόν, άλλοι πέρασαν χειρότερα από σένα.

Όλα αυτά τα έργα λοιπόν ξεκίνησαν και θα πραγματοποιηθούν. Λίγοι όμως γνωρίζουν από πού ξεκίνησαν, πως οργανώθηκαν και πως βρέθηκαν τα χρήματα για να υλοποιηθούν. Για αυτό τον λόγο υπάρχουν οι ειδικοί σύμβουλοι. Μέχρι πριν ενάμιση μήνα ήταν 3. Σήμερα είναι μόνο…..2.

m6

Υπήρχε η φήμη αλλά …. τώρα που το σιγούρεψα τα πράγματα αλλάζουν. Άδειασε μια θέση ειδικού συμβούλου ή για να είμαι ακριβής, μια θέση ειδικής συμβούλου. Οι λόγοι πάρα πολλοί αλλά για αυτούς θα μιλήσουμε μια άλλη φορά (σίγουρα). Το θέμα είναι ότι αυτό το κενό, πρέπει να συμπληρωθεί. Θέτω λοιπόν τον εαυτό μου στη διάθεσή σας. Έχετε ήδη τρομερό πρόβλημα στην προβολή των έργων σας. Με μένα στη θέση του ειδικού συμβούλου αυτό το πρόβλημα θα αποτελεί παρελθόν. Περιμένω τηλέφωνο σας...

 

Την συγκεκριμένη ειδική σύμβουλο, πριν περίπου χρόνια την είχαν «σταυρώσει» για μια δήλωση της. Σήμερα που αυτή «αποχώρησε» δεν την βλέπουν καν; Δεν ενδιαφέρει κανέναν αυτή η αποχώρηση και για ποιους λόγους έγινε;

 

Μήπως τελικά κάποιοι μέσα στο δημαρχείο φορούν μάσκες αγίων; Και δεν μιλάω για την περίοδο της αποκριάς αλλά για τα 2 τελευταία χρόνια. Ειδικά από το … καλοκαίρι και μετά. Κοντός ψαλμός…..

 

Ξέρετε κάτι, οι γάτες καταλαβαίνουν τον σεισμό (κανονικό και μη) πριν γίνει αλλά δεν μας προειδοποιούν. Ξέρετε γιατί; Γιατί είναι γάτες και είναι πάντα πανούργες και πονηρές...

 

Ραντεβού το άλλο Σάββατο.

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας