1ο, 5ο και Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας: Αγιασμός παρουσία του Δημάρχου Αλεξάνδρειας και της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας (φωτο-βίντεο) Κύριο

1ο, 5ο και Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας: Αγιασμός παρουσία του Δημάρχου Αλεξάνδρειας και της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας (φωτο-βίντεο)

Η Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου σηματοδοτεί την έναρξη του σχολικού έτους, καθώς το πρώτο κουδούνι για τα σχολεία χτύπησε και οι μαθητές επέστρεψαν σε νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια.

 

Το «πρώτο κουδούνι» χτύπησε σήμερα Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 και στο 1ο, 5ο και Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας με τους μαθητές και τις μαθήτριες να προσέρχονται στο σχολείο στις 8.30 στον αύλειο χώρο του σχολείου.

 

Ο Αγιασμός πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Αλεξάνδρειας κ. Παναγιώτη Γκυρίνη, της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας κ. Ευθυμίας Γώτη, του Αντιδημάρχου του Αυτοτελούς Τμήματος σε θέματα Παιδείας κ. Αθανάσιου Παντόπουλου, των Διευθυντών των σχολικών μονάδων κ. Μουσαφίρη Κυριακής, του κ. Σπυριδωνίδη Αντώνη και του κ. Αργιαντόπουλου Βασίλειου, των εκπαιδευτικών, των μαθητών και γονέων.

 

Δόθηκαν οδηγίες για θέματα που αφορούν στην εφαρμογή του ωρολογίου προγράμματος και
στη γενικότερη λειτουργία του σχολείου, οι μαθητές παρέλαβαν τα βιβλία τους και αποχώρησαν.

 

Επίσης με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου τη Δευτέρα 12-09-2022,

αστυνομικοί του Α.Τ. Αλεξάνδρειας βρέθηκαν στο 1ο - 5ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας

προκειμένου να διανείμουν ενημερωτικά φυλλάδια κυκλοφοριακού περιεχομένου σε μαθητές και γονείς,

με απώτερο στόχο την αύξηση του επιπέδου οδικής ασφάλειας

κατά τις μετακινήσεις των μαθητών από και προς τα σχολικά συγκροτήματα.

 

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας