Αγιασμός στο 1ο Γυμνάσιο – 1ο Λύκειο Αλεξάνδρειας από τον Μητροπολίτη Βεροίας, παρουσία του Υφυπουργού Ανάπτυξης κ. Λάζαρου Τσαβδαρίδη Κύριο

Αγιασμός στο 1ο Γυμνάσιο – 1ο Λύκειο Αλεξάνδρειας από τον Μητροπολίτη Βεροίας, παρουσία του Υφυπουργού Ανάπτυξης κ. Λάζαρου Τσαβδαρίδη

Την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων τέλεσε τον Αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο 1ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο Αλεξάνδρειας.

 

Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων ευχήθηκε πατρικώς στους μαθητές και στους καθηγητές, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης και ο Δήμαρχος Αλεξανδρείας κ. Παναγιώτης Γκυρίνης.

 

Το σχολικό συγκρότημα συγκαταλέγεται στις δομές που χρηματοδοτήθηκαν για να ανακαινισθούν στο πλαίσιο του προγράμματος «Μαριέττα Γιαννάκου» του Υπουργείου Παιδείας.

 

Μετά τον Αγιασμό ακολούθησε ξενάγηση στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του συγκροτήματος.

 

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας