ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας: Ενημερωτικές επισκέψεις των μαθητών του Τομέα Γεωπονίας Κύριο

ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας: Ενημερωτικές επισκέψεις των μαθητών του Τομέα Γεωπονίας

Εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποίησαν οι μαθητές/-τριες του ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας, Β΄ και Γ΄ Λυκείου του Τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος στο πλαίσιο των μαθημάτων «Φυτική Παραγωγή και Ανθοκηπευτικές Καλλιέργειες» στις εταιρίες του Νομού μας, AgrisA.E. και VitroHellasS.A., την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024.

 

Στην Αgris Α.Ε,την απόλυτα εξειδικευμένη εταιρία προηγμένης Λαχανοκομίαςπου παράγεισπορόφυτα και τεχνογνωσία στην υπηρεσία της αγροδιατροφικής αλυσίδας, οι μαθητές ενημερώθηκαν για την ολοκληρωμένη διαδικασία παραγωγής λαχανοκομικών φυτών και για την παραγωγή του πολλαπλασιαστικού υλικού. Είδαν σπορόφυτα, αυτόριζα, εμβολιασμένα και υδροπονικά φυτά. Ευχαριστούμε το προσωπικό της εταιρείαςAgrisΑ.Ε. για την φιλοξενία τους και την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσαενημέρωση των μαθητών μας, τον κ. Θεολόγο Κουφάκη – VegetableSeedsDivisionDirector, τον κ. Χρήστο Παπαλεξανδρή – ProductionOfficerandControlManager και την κ. Ελένη Αραβοπούλου – HRManager.

 


ΣτηνVitroHellasS.A, οι μαθητές μας ενημερώθηκαν για την παραγωγή του φυτικού πολλαπλασιαστικού υλικού μέσω της διαδικασίας της ιστοκαλλιέργειας. Ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις και είδαν τα προϊόντα που παράγει όπως οπωροφόρα δένδρα, φυτά ακτινιδιάς και αμπέλου. Ευχαριστούμε την κ. Μερέτη Μαρία, Υπεύθυνη παραγωγής-Γεωπόνο.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

 

 

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας