Ημερίδα Ενημέρωσης – Ευαισθητοποίησης για το έργο του ΣΔΕ Αλεξάνδρειας Κύριο

Ημερίδα Ενημέρωσης – Ευαισθητοποίησης για το έργο του ΣΔΕ Αλεξάνδρειας

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης αλλά και με πολλά χαμόγελα και χειροκροτήματα πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα Ενημέρωσης – Ευαισθητοποίησης για το έργο του ΣΔΕ Αλεξάνδρειας που διοργάνωσαν ο Διευθυντής του ΣΔΕ Αλεξάνδρειας και ο σύλλογος εκπαιδευτών, στο Δημαρχείο Αλεξάνδρειας την Παρασκευή 28 Ιουνίου.


Παρουσιάστηκε το έργο και τα σχέδια δράσης (projects) που εκπονήθηκαν κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2023 – 2024, καθώς επίσης απονεμήθηκαν οι αξιολογήσεις και οι απολυτήριοι τίτλοι στους / στις αποφοίτους του σχολείου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας Δρ. Χρήστος Μπιμπίτσος, η Κοινωνική Λειτουργός - Συντονίστρια και η Διαμεσολαβήτρια του Κέντρου Κοινότητας Πρόνοιας από το παράρτημα Ρομά,Κες Χριστίνα Ζεϊμπεκίδου και Θωμαή Μπουκλά, ο Διευθυντής του 1ου ΓΕΛ Αλεξάνδρειας Κος Κωνσταντίνος Κούγκας και ο τοπικός συγγραφέας Κος Νίκος Αλμπάνης .


«Μέσα από την καρδιά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εκπαιδευόμενους και τις εκπαιδευόμενες του σχολείου, που ουσιαστικά έγιναν μια ομάδα- παρέα, για την συνεργασία και τις καλές τους προθέσεις. ...» ανέφερε ο Διευθυντής του ΣΔΕ Αλεξάνδρειας, Κος Ζώσιμος Γκάρος και ευχήθηκε στους απόφοιτους καλή σταδιοδρομία.


Η εκδήλωση έκλεισε με δεξίωση στο φουαγιέ του Δημαρχείου Αλεξάνδρειας.

 

Εκ του Διευθυντή
του ΣΔΕ Αλεξάνδρειας.
Κου Ζώσιμου Γκάρου

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

* Τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) είναι δημόσια σχολεία ενηλίκων που απευθύνονται σε πολίτες 18 ετών και άνω, οι οποίοι δεν έχουν ολοκληρώσει την εννιάχρονη υποχρεωτική εκπαίδευση και τους παρέχει τη δυνατότητα να αποκτήσουν τίτλο ισότιμο με το απολυτήριο Γυμνασίου (ν.2525/1997) σε δύο έτη και χωρίς εξετάσεις. Το ΣΔΕ Αλεξάνδρειας λειτουργεί απογευματινές ώρες και συστεγάζεται με το 1ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας
(Ελ. Βενιζέλου 97, τηλ.: 2333023454 , 6972303141).
Εγγραφές πραγματοποιούνται τον Σεπτέμβρη.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας