Συμμετοχή του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας στην Διακρατική - ευρωπαϊκή συνάντηση στο Άμστερνταμ για το Erasmus project: Interacted Κύριο

Συμμετοχή του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας στην Διακρατική - ευρωπαϊκή συνάντηση στο Άμστερνταμ για το Erasmus project: Interacted

Μια ακόμη συνάντηση του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus με τίτλο INTERACTed, Interactive Digital Narratives in school education στο οποίο συμμετέχει το 7ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας μας έλαβε χώρα στο Άμστερνταμ με σκοπό οι εταίροι του έργου να συζητήσουν και να καταγράψουν την πρόοδο του έργου και τα επόμενα βήματα του έργου.

 

Επίσης, συμμετείχαμε στη διοργάνωση ενός ακόμα επιμορφωτικού προγράμματος για εκπαιδευτικούς με τίτλο “Ψηφιακή Αφήγηση στη σχολική εκπαίδευση: βασικές αρχές για αποτελεσματική εφαρμογή” στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus INTERACTed. Εκεί, μια ομάδα εκπαιδευτικών και διευθυντών σχολείων από διαφορετικές Ευρωπαϊκές χώρες (Ολλανδία, Βέλγιο, Ελλάδα, Ιταλία, Κύπρος και Πολωνία) συμμετείχε στην επιμόρφωση.

 

Στη επιμόρφωση εξερευνήσαμε τον κόσμο της ψηφιακής αφήγησης για την καλλιέργεια της δημιουργικότητας των μαθητών και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων του 21ου αιώνα!

 Ο Δ/ΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

 

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΣ


MSc of Science in Management
& Organization of Educational Units
ΔΙ.ΠΑ.Ε.

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας