Στο 3ο & 7ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας ο Β. Τσιάρτας για την 4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού Κύριο

Στο 3ο & 7ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας ο Β. Τσιάρτας για την 4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής της Γενική Διεύθυνσης Σπουδών Π.Ε. και Δ.Ε. του ΥΠ.Π.Ε.Θ. στο πλαίσιο των σχολικών αθλητικών δραστηριοτήτων εξέδωσε την Εγκύκλιο για την 4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, η οποία για το σχολικό έτος 2017-2018 πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017.

Στην 4η Πανελλήνια Ημέρα σχολικού Αθλητισμού που φέτος είχε ως κεντρικό σύνθημα: «ΑΘΛΟΥΜΑΙ –ΧΑΡΑΖΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» οι μαθητές και μαθήτριες των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις/δραστηριότητες εντός και εκτός των σχολικών μονάδων.

Στα πλαίσια λοιπόν της 4ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού επισκέφθηκε το 3ο & 7ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας ο Διεθνής ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσιάρτας ο οποίος βραβεύτηκε για την παρουσία του από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και τους Διευθυντές των δύο σχολείων κ. Γιοβανόπουλο Γρηγόρη και κ. Γεωργιάδη Στάθη.

Ο Βασίλης Τσιάρτας αναφέρθηκε στην 20 ετή καριέρα του στο χώρο του ποδοσφαίρου, τα πρώτα του βήματα στα γήπεδα και αναφέρθηκε στην πολύτιμη βοήθεια του αείμνηστου πατέρα του και του θείου του. Απάντησε σε ερωτήσεις που του έθεσαν οι μαθητές και στο τέλος φωτογραφήθηκε με κάθε τμήμα ξεχωριστά, υπέγραψε σε μπάλες και σε φωτογραφίες του εις ανάμνηση της επισκέψεώς του.

 

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας