Τα παραμύθια ζωντανεύουν και ταξιδεύουν με το Ειδικό Δημοτικό σχολείο-νηπιαγωγείο Αλεξάνδρειας (φώτο) Κύριο

Τα παραμύθια ζωντανεύουν και ταξιδεύουν με το Ειδικό Δημοτικό σχολείο-νηπιαγωγείο Αλεξάνδρειας (φώτο)

ΔΤ: Το πρωινό της Τρίτης 26 Φεβρουαρίου μια όμορφη  έκπληξη περίμενε τους μαθητές του Ειδικού Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Αλεξάνδρειας! Μια μικρή θεατρική ομάδα από την Καβάλα, οι λεγόμενοι «Παραμυθάδες» φόρεσαν τα μεγαλύτερα χαμόγελα τους, την καλύτερη διάθεση τους και με αποσκευές την φαντασία και την αγάπη τους για τα παιδιά , έφτασαν στην Αλεξάνδρεια!

Μας διηγήθηκαν μια ιστορία με γάτες, σκύλους γαϊδουράκια και μας ταξίδεψαν μικρούς και μεγάλους  σε τόπους μαγικούς! Φυσικά τα τραγούδια και τα παιχνίδια δεν θα μπορούσαν να λείπουν από μια τέτοια συνάντηση! 

       Ωστόσο, το ομορφότερο σημείο της εκδήλωσης ήταν αυτό που με την βοήθεια των Παραμυθάδων φτιάξαμε την δίκη μας ιστορία με μαγεμένα ψάρια, κάστρα και νεράιδες!! Φεύγοντας οι παραμυθάδες μας έδωσαν μια υπόσχεση πως η ιστορία μας θα γίνει παραμυθάκι και θα δημοσιευτεί για να μπορέσει να ταξιδέψει και σε άλλα σχολεία μακριά αλλά και σε όποιον πιστεύει ότι τα όνειρα με την βοήθεια της φαντασίας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα!

       Ευχαριστούμε πολύ τους παραμυθάδες που μας έδωσαν την ευκαιρία να ταξιδέψουμε με τη φαντασία μας, να γελάσουμε και να δημιουργήσουμε τη δίκη μας μοναδική ιστορία!! Ελπίζουμε στο μέλλον να ξανασυναντηθούμε και να ανακαλύψουμε παρέα αυτό που αναρωτιούνται και οι ίδιοι, αν τελικά τα παραμύθια λένε ψέματα η αλήθεια; Ας το ανακαλύψουμε λοιπόν! 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας