Το ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας πραγματοποιεί την τέταρτη κινητικότητα στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus+ Κύριο

Το ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας πραγματοποιεί την τέταρτη κινητικότητα στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus+

Το ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας πραγματοποιεί την τέταρτη κινητικότητα στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus+ με τίτλο «Teen Einsteins» από τις 12-14 Οκτωβρίου 2022 που οργανώνεται από  το σχολείο «SREDNJA SKOLA» στο Metkovic της Κροατίας. Η αποστολή του σχολείου μας, αποτελούμενη από  πέντε  μαθητές/τριες και  δύο καθηγήτριες, θα πάρει μέρος σε εκπαιδευτικές δράσεις με θέμα «Επεξεργασία Τροφίμων-Υγιεινά Γεύματα».

Οι μαθητές μας,  με μαθητικές ομάδες  από την Κροατία, Πολωνία, Βουλγαρία και Ιταλία θα ασχοληθούν με τις μεθόδους επεξεργασίας τροφίμων και θα ανταλλάξουν απόψεις για τις αρνητικές επιδράσεις των φυτοφαρμάκων/εντομοκτόνων στην ποιότητα των τροφίμων. Κάθε ομάδα θα παρουσιάσει την ιστορία των μπαχαρικών που χρησιμοποιεί η παραδοσιακή κουζίνα της χώρας της καθώς και τις θεραπευτικές/καλλυντικές και μαγειρικές ιδιότητες τους και όλοι οι μαθητές θα συνεργαστούν για να παρασκευάσουν γευστικά και υγιεινά γεύματα.

Η κινητικότητα αυτή αποτελεί συνέχεια της τρίτης κινητικότητας στο πλαίσιο του ίδιου Προγράμματος που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας στις 11-14 Απριλίου 2022 με θέμα «Αισθητική και Κοσμητολογία-Φυσικά Καλλυντικά».

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας