Το ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας στη συνάντηση εκκίνησης του Erasmus+ 2020 “TEEN EINSTEINS” στο Szubin της Πολωνίας από 1-3 Ιουλίου 2021 Κύριο

Το ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας στη συνάντηση εκκίνησης του Erasmus+ 2020 “TEEN EINSTEINS” στο Szubin της Πολωνίας από 1-3 Ιουλίου 2021

Το ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας ως εταίρος του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ 2020 “TEEN EINSTEINS” λαμβάνει μέρος στη συνάντηση εκκίνησης που πραγματοποιείται στο Szubin της Πολωνίας από 1-3 Ιουλίου 2021, με τη συμμετοχή των υπεύθυνων καθηγητριών Μπαλτατζή Γεωργίας και Πολυμένου Ευαγγελίας.

Στην κινητικότητα, θα επικαιροποιηθούν οι στόχοι και οι σκοποί του Προγράμματος και θα δρομολογηθούν οι δραστηριότητες των συμμετεχόντων χωρών: Πολωνίας, Βουλγαρίας, Κροατίας, Ιταλίας και Ελλάδας.


Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει πέντε κινητικότητες μαθητών κατά τις οποίες οι μαθητές θα ασχοληθούν με εκπαιδευτικές δραστηριότητες που σχετίζονται με την εγκληματολογία (Πολωνία), τη βιοτεχνολογία (Βουλγαρία), την επεξεργασία τροφίμων (Κροατία), τη ρομποτική (Ιταλία) και την κοσμετολογία (Ελλάδα). Έχει ως στόχο να συνδέσει με πειραματικό τρόπο, την επιστήμη με τα παραπάνω γνωστικά αντικείμενα και να προσφέρει γνώσεις και επαγγελματικές διεξόδους στους μαθητές.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας