Ακόμη ένα Επιτυχημένο Πολιτιστικό Πανηγύρι για τον Π.Σ. Καμποχωρίου!(φωτο-βίντεο) Κύριο

Ακόμη ένα Επιτυχημένο Πολιτιστικό Πανηγύρι για τον Π.Σ. Καμποχωρίου!(φωτο-βίντεο)

Όλοι τραγούδησαν τις μεγάλες επιτυχίες του Βασίλη Μπατή , ”Εχω Χαρά και Πάω”, πήραμε ”Το μαντήλι”, χορέψαμε το ”Είμαι Καψούρης” ,
είπαμε δυνατά ”Λύσσαξες” (Θα σε Παντρευτώ), ”Να ‘μαστε Καλά” να ... ΄βγαίνουμε ,πίνουμε ,ξενυχτάμε στην υγειά μας και ”Ασπρο Πάτο”
και έκαναν “Ζημιά” με τα τραγούδια του ... στο 13ο Πολιτιστικό Πανηγύρι που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο δραστήριος Πολιτιστικός Σύλλογος Καμποχωρίου ¨Μέγας Αλέξανδρος¨.

 

Συγκεκριμένα το ΔΣ και η Πρόεδρος κ. Κέλυ Μιχαλακάκη σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα και την Πρόεδρό της κ. Ανθία Παπαδοπούλου,
που μας έχουν συνηθίσει να διοργανώνουν αξιόλογες εκδηλώσεις, μετά από δύο χρόνια αναγκαστικής ¨σιωπής¨ λόγω κορονοϊού έκαναν και πάλι την έκπληξη με τον Βασίλη Μπατή και την ορχήστρα του σε μια Λαϊκή Βραδιά και συνάμα Παραδοσιακή με φιλοξενούμενους πολιτιστικούς συλλόγους, κέρδισαν τις εντυπώσεις και έκαναν τον πολύ κόσμο που βρέθηκε εκεί να περάσει αξέχαστα!

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας, Παναγιώτης Γκυρίνης, οι οποίοι απηύθυναν και χαιρετισμό, ο Βουλευτής της ΝΔ, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Άγγελος Τόλκας, ο πρώην βουλευτής Χρήστος Αντωνίου, η Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας, Όλγα Μοσχοπούλου, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Μανώλης Σταυρής, ο γραμματέας της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αλεξάνδρειας, Σταύρος Γιάντσης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Κλειδίου, Χαράλαμπος Τσολάκης κ.α.

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας