Άρχισαν οι εγγραφές επισκεπτών στην επετειακή, 30η AGROTICA (01-04/02/2024) Κύριο

Άρχισαν οι εγγραφές επισκεπτών στην επετειακή, 30η AGROTICA (01-04/02/2024)

Επετειακή και πιο δυναμική από ποτέ έρχεται η 30η AGROTICA

Πιο δυναμική από ποτέ καθότι επετειακή, η 30η Agrotica αναμένεται να δώσει τον παλμό της στη Θεσσαλονίκη από την 1η έως και τις 4 Φεβρουαρίου 2024 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο της πόλης.

 

Το σημαντικότερο σημείο συνάντησης και δικτύωσης για τον γεωργικό κλάδο και την αγροτική οικονομία, επιστρέφει με πλήθος επίκαιρων και στοχευμένων εκδηλώσεων και εντυπωσιακό αριθμό φιλοξενούμενων αγοραστών από το εξωτερικό (hosted buyers).

 

Η 30η Agrotica έρχεται για να αποτυπώσει το σφυγμό της αγροτικής ανάπτυξης στη χώρα και να διαμορφώσει το μέλλον της.

 

Μην την χάσετε!

 


AGROTICA 2024: 30 διοργανώσεις... ευφορίας!

 

 

Δεν είναι τυχαία η μεγαλύτερη κλαδική έκθεση στον αγροτο-οικονομικό τομέα στη χώρα και μία από τις σημαντικότερες εκθεσιακές διοργανώσεις του πρωτογενούς τομέα στην Ευρώπη.

 

Η AGROTICA πραγματοποιείται ανά διετία στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης από το 1985 αποτελώντας το βασικό σημείο συνάντησης και δικτύωσης για τον γεωργικό κλάδο και την αγροτική οικονομία.

 

Άρτια οργανωμένη, με πλήθος επίκαιρων εκδηλώσεων αλλά και στοχευμένο πρόγραμμα φιλοξενούμενων αγοραστών (hosted buyers), η Agrotica προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες από όλο το φάσμα της αγροτικής επιχειρηματικότητας που θέλουν να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις στον κλάδο, αλλά και τις σύγχρονες τεχνολογίες που εφαρμόζονται παγκοσμίως.

 

 


Η 30η AGROTICA έρχεται για επαγγελματίες του κλάδου και όχι μόνο

Την Agrotica μπορούν να επισκεφτούν επιχειρηματίες και επαγγελματίες, οι οποίοι επιθυμούν να ενημερωθούν για τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες στον κλάδο της αγρο-οικονομίας, όπως και ενδιαφερόμενο κοινό, το οποίο έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει πλήθος σημαντικών ημερίδων και εκδηλώσεων.

 

Πιο συγκεκριμένα την έκθεση Agrotica μπορούν να την επισκεφτούν αγρότες, εισαγωγείς και εξαγωγείς μηχανημάτων, εφοδίων και εξοπλισμού, γεωπόνοι, επαγγελματίες και δυνητικοί επαγγελματίες στον κλάδο, φοιτητές αλλά και το απλό κοινό.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας