ΔΕΕΠ Ημαθίας: Δράση πρόληψης και ευαισθητοποίησης για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα Κύριο

ΔΕΕΠ Ημαθίας: Δράση πρόληψης και ευαισθητοποίησης για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα

Ο Τομέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της ΔΕΕΠ Ημαθίας πραγματοποίησε την Τετάρτη 13/12/2023 δράση με σκοπό την πρόληψη, την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

 

 

 

Η δράση με τίτλο «Κάλλιον του θεραπεύειν το προλαμβάνειν» πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου, από κινητή μονάδα του κέντρου πρόληψης και εξέτασης «Thess Checkpoint», σε συνεργασία με τον Σύλλογο Οροθετικών Ελλάδας «Θετική Φωνή».

 

 

 

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Σταύρος Γιανναβαρτζής έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Για την πραγματοποίηση της δράσης αυτής θέλω να ευχαριστήσω για τη συμβολή τους την Τομεάρχη Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Κατερίνα Πανάγου - Katerina Panagou, τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας κ. Αλέξανδρο Αλαγκιοζίδη, τους ανθρώπους του Συλλόγου «Θετική Φωνή» και όλα τα μέλη της Διοικούσας που συνέβαλαν στη δράση.

 

 

 

Θεωρούμε ότι οι δράσεις Στήριξης και Αλληλεγγύης είναι αναγκαίες για την κοινωνική μας συνοχή και για το λόγο αυτό προγραμματίζουμε να έχουν και συνέχεια και ιδιαίτερη στόχευση. Είναι σημαντικό να βρισκόμαστε δίπλα στη κοινωνία όπου υπάρχει ανάγκη συμβολικά και ουσιαστικά, με συνέπεια, όπως άλλωστε ήταν ένας από τους στόχους μας όταν αναλάβαμε τη διοίκηση.»

 

 

 

Στην δράση παρευρέθησαν μεταξύ των άλλων ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, η Αντιδήμαρχος κ. Συρμούλα Τζήμα -Τόπη, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Βέροιας κ.  Ηλίας Πλιόγκας, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μάκης Ισσακίδης - Makis Isaakidis, η Πρόεδρος του Περιφ. Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Βιβή Γκουντή – Δουλγέρογλου, ο Πρόεδρος των Εργαζομένων στον Νοσοκομέιο Βέροιας κ. Ηλίας Νοβάκης, ο Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας κ. Δημήτρης Πυρινός - Dimitris Pyrinos η Συντονίστρια Πολιτιστικού Επιχειρείν της Γραμματείας Παραγωγικών Τομέων Ιφιγένεια Βλαχογιάννη και τα μέλη της Διοικούσας κ.κ. Τζωρτζίνα Αθανασίου, Εύη Βαρακλή, Δήμητρα Βενιοπούλου, Αντώνης Σταμάτης.

 

 

 

Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας

 

 

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, βαν και κείμενο

 

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο

 

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

 

Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα και κείμενο

 

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, βαν και κείμενο

 

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και κείμενο

 

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και κείμενο

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας