Κώστας Καλαϊτζίδης - IMATHIA QUALITY: Δίνουμε έμφαση στην προβολή, και στην εξωστρέφεια της δημιουργικής Ημαθίας Κύριο

Κώστας Καλαϊτζίδης - IMATHIA QUALITY: Δίνουμε έμφαση στην προβολή, και στην εξωστρέφεια της δημιουργικής Ημαθίας

Ο Κώστας Καλαιτζίδης επισκέφθηκε το περίπτερο «IMATHIA QUALITY» στη διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης

 

«Δίνουμε έμφαση στην εξωστρέφεια της Ημαθίας, προβάλλοντας παντού τα ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά της τοπικής παραγωγής, τη μοναδικότητα των αρχαιολογικών μνημείων μας και όλες τις σπουδαίες τουριστικές επιλογές που έχει ένας επισκέπτης σε κάθε εποχή του χρόνου». Αυτό τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης μιλώντας σε δημοσιογράφους στη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 στο περίπτερο της Ημαθίας στη Διεθνής έκθεση Θεσσαλονίκης, που παρουσιάζει θεματικά την περιοχή μας κάτω από τον γενικό τίτλο «ImathiaQuality».

 

Η δράση «Imathia Quality» μεταφέρθηκε φέτος στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίαςκαι την από κοινού διοργάνωσή της μαζί με το Επιμελητήριο Ημαθίας και τους Δήμους Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας. Την ίδια εκθεσιακή παρουσία της Ημαθίας πλαισιώνουν με την ενεργή υποστήριξή τους η Ένωση Ξενοδόχων Ημαθίας, η Ένωση Οινοποιών και Αμπελουργών Νάουσας, ο Σύλλογος Ζαχαροπλαστών και ΚαταστηματαρχώνΖαχαροπλαστών Βέροιας, ο Βοοτροφικός Σύλλογος Βέροιας, o Τουριστικός Όμιλος Βέροιας καθώς και πολιτιστικοί σύλλογοι της Ημαθίας.

 

Ο Κώστας Καλαϊτζίδης κατά τη χθεσινή επίσκεψή του στο περίπτερο της Ημαθίας, συνομίλησε με εκπροσώπους των τοπικών φορέων που βρίσκονταν εκεί και τους έδωσε συγχαρητήρια για τη σπουδαία δουλειά που παρουσιάζουν. Παράλληλα όπως τόνισε «η προβολή της δημιουργικής Ημαθίας και η εξωστρέφεια του τόπου μας, είναι υπόθεση όλων μας και είναι μια προσπάθεια την κάνουμε όλοι μαζί». Ο ίδιος δήλωσε για μια ακόμη φορά ότι μπαίνει μπροστά σε κάθε δράση που στοχεύει στην προβολή της Ημαθίας, όπως μέχρι τώρα μέσω του «ImathiaQuality» όπως και με άλλες πρωτοβουλίες της Αντιπεριφέρειας που στοχεύουν στην τουριστική προβολή της Ημαθίας και στην ενίσχυση της τοπικής αγοράς.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας