Κώστας Καλαϊτζίδης: Οι εθελοντικές οργανώσεις της Ημαθίας προσφέρουν τα μέγιστα Κύριο

Κώστας Καλαϊτζίδης: Οι εθελοντικές οργανώσεις της Ημαθίας προσφέρουν τα μέγιστα

Φιλική συνάντηση με τις εθελοντικές οργανώσεις της Ημαθίας, είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης προκειμένου να τους ευχαριστήσει για την προσφορά τους και να συζητήσει μαζί τους σχετικά με όλα όσα βιώνει και η πατρίδα μας εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής. Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε ένας απολογισμός της μέχρι τώρα επιτυχούς δράσης των εθελοντικών ομάδων της Ημαθίας, ανταλλάχθηκαν απόψεις και εντοπίστηκαν σημεία του νέου προγραμματισμού ενόψει και του επερχόμενου Χειμώνα. Όπως τόνισαν όλοι οι παρευρισκόμενοι, η συνεργασία, η οργάνωση, ο κατάλληλος εξοπλισμός και κυρίως η ετοιμότητα και η πρόληψη είναι τα θεμελιώδη στοιχεία τόσο για την πρόληψη όσο και για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών.

 

Οι εθελοντικές οργανώσεις της Ημαθίας που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση με τον Κώστα Καλαϊτζίδη, ως ενεργές στο αντίστοιχο μητρώο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είναι οι εξής:

 

-Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων (Λ.ΕΦ.Ε.Δ.).
-Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Βέροιας Αλεξάνδρειας Νάουσας (Ε.Ρ.Β.Α.Ν.).
-Λέσχη Καταδρομέων Ημαθίας.
-Κυνηγετικός Σύλλογος Βέροιας.
-Ιππικός Σύλλογος Νάουσας Ο ΠΗΓΑΣΟΣ.
-Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Ημαθίας.

 

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ

 

Σχετικά με τη συνάντηση, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, δήλωσε:

«Η Πατρίδα βιώνει μια δύσκολη περίοδο λόγω των ιδιαίτερα δυσμενών φυσικών φαινομένων που έπληξαν πολλές περιοχές και μέσα από αυτή τη δυσκολία αναδείχθηκε μια ακόμη φορά ο σπουδαίος ρόλος των εθελοντών. Στην Ημαθία είμαστε ευτυχείς που έχουμε δυνατές ομάδες εθελοντών, άρτια εκπαιδευμένες και πάντα σε ετοιμότητα να προσφέρουν τα μέγιστα. Κι εγώ ως Αντιπεριφερειάρχης νιώθω τυχερός που έχω τέτοιους συνεργάτες μαζί και φίλους. Αισθάνθηκα λοιπόν την υποχρέωση να βρεθώ μαζί τους σε μια φιλική κουβέντα, να κάνουμε τον απολογισμό μας και να επαναπροσδιορίζουμε τους στόχους και τους σχεδιασμούς μας. Ζούμε μια δύσκολη εποχή λόγω της κλιματικής αλλαγής, η σωστή πρόληψη είναι καθοριστικός παράγοντας στην αντιμετώπιση των προβλημάτων και οι εθελοντές με το σπουδαίο έργο τους στέκονται αρωγοί στο εξίσου σημαντικό έργο της ΔΙΠΥΝ Ημαθίας, του Στρατού, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, των Δασαρχείων Βέροιας και Νάουσας, των τριών Δήμων μας και όλων των υπόλοιπων εμπλεκόμενων υπηρεσιών.Οι εθελοντικές οργανώσεις της Ημαθίας αποτελούν παράδειγμα στην κοινωνία μας και εμείς ως Π.Ε. Ημαθίας αλλά και εγώ προσωπικά θα συνεχίσω να υποστηρίζω έμπρακτα το σπουδαίο έργο τους τόσο στο τομέα της πρόληψης όσο και στο τομέα της αντιμετώπισης των φυσικών καταστροφών. Τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου και είχαν, έχουν και θα έχουν την έμπρακτη και αμέριστη συμπαράστασή μου.»

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας