Ο Δκτης της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων Νάουσας Βασίλης Κεφτές ευχαριστεί προσωπικά Βεσυρόπουλο, Καρανικόλα και Μούρτη Κύριο

Ο Δκτης της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων Νάουσας Βασίλης Κεφτές ευχαριστεί προσωπικά Βεσυρόπουλο, Καρανικόλα και Μούρτη

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, ο Διοικητής της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων Νάουσας Βασίλειος Κεφτές, ευχαρίστησε προσωπικά τον Απόστολο Βεσυρόπουλο, τον Νικόλα Καρανικόλα και τον Απόστολο Μούρτη που με τις συνεχείς και συνεπείς προσπάθειές τους κατάφεραν την επαναλειτουργία της Σχολής Αστυνομίας στη Νάουσα.

 

Δείτε αναλυτικά την ανάρτησή του Δκτη της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων Νάουσας Βασίλη Κεφτέ:

 

 

 

«Για να έρθει αυτή η σημαντική ημέρα για το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Νάουσας, κάποιοι άνθρωποι προσπάθησαν, έτρεξαν και αγωνίστηκαν, αφιερώνοντας τον προσωπικό τους χρόνο για αυτό.

 

 

 

Είναι ο π. Υφυπουργός Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο Δήμαρχος της Ηρωϊκής Πόλης Νάουσας κ. Νικός Καρανικόλας και ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ημαθίας, Υπαστυνόμος Β' κ. . Απόστολος Μούρτης

 

 

 

Αυτούς οφείλω να ευχαριστήσω προσωπικά εκ μέρους του Τμήματος για όλη την προσπάθεια που κατέβαλαν και να τους ευχηθώ η σταδιοδρομία τους σε όλους τους τομείς, να είναι γεμάτη με παρόμοιες επιτυχίες!»

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας