Ο Τάσος Μπαρτζώκας σε Αστυνομία, Πυροσβεστική, Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων, Ερυθρό Σταυρό και αγορά της Νάουσας, για να ευχηθεί σε ενστόλους και πολίτες καλές γιορτές! Κύριο

Ο Τάσος Μπαρτζώκας σε Αστυνομία, Πυροσβεστική, Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων, Ερυθρό Σταυρό και αγορά της Νάουσας, για να ευχηθεί σε ενστόλους και πολίτες καλές γιορτές!

Στη σημερινή επίσκεψή του στην Ηρωική Πόλη Νάουσας, ο Τάσος Μπαρτζώκας συνάντησε τους Διοικητές του Αστυνομικού Τμήματος και Τμήματος Ασφαλείας Νάουσας και τους υπηρετούντες Αστυνομικούς, ενώ ακολούθως τους πυροσβέστες και τον Αναπληρωτή Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Στις επισκέψεις του αυτές, είχε την ευκαιρία να δώσει σε όλους τους ένστολους και τις οικογένειές τους τις θερμές ευχές του για χαρούμενες γιορτές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς!

Επίσης, ο Βουλευτής μετέβη στη Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων, όπου από κοινού με τον Διοικητή του Τμήματος, ευχήθηκε σε όλους τους Δοκίμους να έχουν ευτυχισμένες γιορτές με τις οικογένειές τους!

Τέλος, επισκέφτηκε τον Ερυθρό Σταυρό Νάουσας, όπου έδωσε τις ευχές του στους εργαζόμενους και τους ευχαρίστησε για την πολύτιμη συνεισφορά τους σε επίπεδο κοινωνικής προσφοράς και βοήθειας.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας αναγνωρίζει το έργο που επιτελούν οι ένστολοί μας με αυταπάρνηση, και συχνά μακριά από τις οικογένειές τους αυτές τις Άγιες ημέρες και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του σε όλες και όλους που υπηρετούν στα σώματα της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας