Συγχαρητήριο μήνυμα του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας για τις Πανελλαδικές εξετάσεις Κύριο

Συγχαρητήριο μήνυμα του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας για τις Πανελλαδικές εξετάσεις

Με αφορμή τη χθεσινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων, θα ήθελα να απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλες/όλους όσοι συμμετείχαν και ολοκλήρωσαν την επίπονη αυτή διαδρομή.

 

Αγαπητοί μαθητές,

 

Με μεγάλη χαρά και περηφάνια σας συγχαίρω για την επιτυχία σας. Είναι μια στιγμή χαράς και επιβράβευσης για σας. Το ταξίδι σας μέχρι εδώ ήταν γεμάτο προκλήσεις, αλλά και μοναδικές στιγμές. Σήμερα, μπαίνετε στο επόμενο στάδιο της ζωής σας, το πανεπιστήμιο, όπου θα συναντήσετε νέες ευκαιρίες και εμπειρίες. Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσετε να επιδεικνύετε το ίδιο πάθος για τη γνώση και την ανάπτυξη που σας χαρακτήρισε καθ' όλη τη διάρκεια του σχολικού σας ταξιδιού. Σας εύχομαι κάθε επιτυχία και ευτυχία στη νέα φάση της ζωής σας.

 

Ανεξάρτητα με το αν αγγίξατε ή όχι τον στόχο που είχατε θέσει, η ολοκλήρωση των σπουδών σας στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση σημαίνει και την έναρξη της ενήλικης ζωής σας, η οποία θα είναι πλήρης αγώνων, επιτυχιών και δυσκολιών.

 

Εμείς, θα είμαστε συμπαραστάτες στις προσπάθειες σας για την επίτευξη των στόχων σας αλλά και σε κάθε δυσκολία σας, πάντα υπερήφανοι για την προσπάθειά σας, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

 

Νιώθω τέλος την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσοι στάθηκαν ανεκτίμητοι αρωγοί σε αυτήν τη δοκιμασία: τους γονείς, τους κηδεμόνες, τους εκπαιδευτικούς, τους διευθυντές των σχολικών μονάδων και όλους όσους ενεπλάκησαν με οποιονδήποτε τρόπο, υποστηρικτικό, παιδαγωγικό ή οργανωτικό.

 

 

Με εκτίμηση

Αλατζόγλου Δ. Αθανάσιος

Ο Δ/ντης της Δ.Δ.Ε Ημαθίας

                                                                                     

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας