Ανακοίνωση της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ για το αποτέλεσμα των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών της 8ης Οκτώβρη Κύριο

Ανακοίνωση της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ για το αποτέλεσμα των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών της 8ης Οκτώβρη

Αλεξάνδρεια, 10/10/2023

 

Το αποτέλεσμα των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών επιβεβαιώνει πως συνεχίζεται σταθερά η ενίσχυση αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής που προτεραιότητά της βάζει τα κέρδη των λίγων κι όχι τις ανάγκες των πολλών. Μέσα στον αρνητικό πολιτικό συσχετισμό που παραμένει, η σημαντική ενίσχυση της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δήμο Αλεξάνδρειας και στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας είναι το μόνο ελπιδοφόρο μήνυμα της κάλπης.

 

Ευχαριστούμε τους υποψήφιους και τους φίλους που στάθηκαν στο πλευρό της Λαϊκής Συσπείρωσης Αλεξάνδρειας με τον αγώνα και την προσωπική επαφή με τον λαό του Δήμου μας αντιπάλεψαν την αποσιώπηση των θέσεων και των προτάσεών μας όλη την προεκλογική περίοδο από μεγάλη μερίδα των τοπικών ΜΜΕ.

 

Χαιρετίζουμε τους 4305 δημότες και τις δημότισσες που επέλεξαν στις κάλπες το ψηφοδέλτιο με το γαρύφαλλο. Τους διαβεβαιώνουμε πως δε θα μετανιώσουν ποτέ για αυτή την επιλογή.

 

Θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά, ακόμα πιο μαχητικά, μέσα κι έξω από το δημοτικό συμβούλιο να θέτουμε στο επίκεντρο της διεκδίκησης τις ανάγκες και τα πραγματικά προβλήματα της λαϊκής οικογένειας και της νεολαίας μας.

 

 

 

Με εκτίμηση ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ


ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας