Αναβολή της προγραμματισμένης δίκης για την επανάληψη της διαδικασίας των δημοτικών εκλογών στον δήμο Αλεξάνδρειας Κύριο

Αναβολή της προγραμματισμένης δίκης για την επανάληψη της διαδικασίας των δημοτικών εκλογών στον δήμο Αλεξάνδρειας

Η αναβολή της προγραμματισμένης δίκης για την επανάληψη της διαδικασίας των δημοτικών εκλογών στον δήμο Αλεξάνδρειας την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023 λόγω της αποχής των δικηγόρων από την διαδικασία των δικών είναι γεγονός!

 

 Ο νομικός εκπρόσωπος του Δημάρχου Αλεξάνδρειας, Παναγιώτη Γκυρίνη, κ. Ακριβόπουλος δεν υπέβαλε αίτηση χορήγησης ειδικής άδειας από το Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας για να παραστεί στην εκδίκαση της υπόθεσης, σεβόμενος την αποχή των δικηγόρων και ζήτησε την αναβολή της δίκης επικαλούμενος την αποχή του κλάδου του, αν και όταν οι δίκες έχουν πολιτικό περιεχόμενο οι νομικοί εκπρόσωποι μπορούν να ζητήσουν άδεια από τον σύλλογό τους για να παρευρεθούν στη δίκη και ο σύλλογος τους στις εν λόγω περιπτώσεις, πάντοτε επιτρέπει στα μέλη του να παραστούν και να εκπροσωπήσουν τους εντολοδόχους τους. (Η αποχή των δικηγόρων λαμβάνει χώρα μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου και σε περίπτωση αναβολής ισχύει για 10 μέρες.)

 

Σύμφωνα με τον νόμο η εκδίκαση της υπόθεσης θα πρέπει να ορισθεί  εντός 10ημέρου και η νέα ημερομηνία που ορίστηκε τελικά είναι η Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας