Απ. Βεσυρόπουλος: Μια σημαντική ημέρα για την Ημαθία: υπεγράφη η απόφαση δημοπράτησης της μελέτης του αρδευτικού έργου «Βεργίνα – Μελίκη – Κυψέλη - Αιγίνιο Κύριο

Απ. Βεσυρόπουλος: Μια σημαντική ημέρα για την Ημαθία: υπεγράφη η απόφαση δημοπράτησης της μελέτης του αρδευτικού έργου «Βεργίνα – Μελίκη – Κυψέλη - Αιγίνιο

Σημαντική ημέρα χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής και Βουλευτής Ημαθίας, τη σημερινή ημέρα κατά την οποία υπογράφηκε η απόφαση δημοπράτησης της μελέτης του αρδευτικού έργου «Βεργίνα – Μελίκη – Κυψέλη - Αιγίνιο» που είναι το πιο μεγάλο εγγειοβελτιωτικό έργο που έχει γίνει στην Ημαθία τα τελευταία χρόνια.

 

Το πρωί ο κ. Βεσυρόπουλος συναντήθηκε στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με τον Υπουργό, κ. Χρήστο Σταϊκούρα που υπέγραψε τη σχετική απόφαση παρουσία του Βουλευτή Ημαθίας.

 

Το έργο αυτό αποτελεί προσωπικό στοίχημα για τον κ. Βεσυρόπουλο που εδώ και τρία χρόνια, μεθοδευμένα, διεκδικεί την υλοποίηση του.

 

Είναι ένα μεγάλο αρδευτικό έργο που θα καλύψει τις ανάγκες άρδευσης της περιοχής στη δεξιά όχθη του Αλιάκμονα, δηλαδή στις περιοχές Βεργίνα – Μελίκη – Κυψέλη - Αιγίνιο, θα αυξήσει την παραγωγή και θα δώσει νέα δυναμική στον πρωτογενή τομέα.


Μετά τη απόφαση δημοπράτηση της μελέτης, το έργο μπαίνει στην τελική ευθεία υλοποίησης.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας