Ευχετήριο μήνυμα για την Γιορτή του Πάσχα από τον Δήμαρχο Αλεξάνδρειας, Παναγιώτη Γκυρίνη

Ευχετήριο μήνυμα για την Γιορτή του Πάσχα από τον Δήμαρχο Αλεξάνδρειας, Παναγιώτη Γκυρίνη

Ζήσαμε την Εβδομάδα των Παθών, βιώσαμε τη Σταύρωση και σήμερα γιορτάζουμε την Ανάσταση. Το ιερό Δίπτυχο από τη Σταύρωση στην Ανάσταση, από το Γολγοθά στη λύτρωση, από το σκοτάδι στο φως δεν μπορούν να διαχωριστούν. Η Σταύρωση οδηγεί στην Ανάσταση και η Ανάσταση προϋποθέτει τη Σταύρωση. Η Σταύρωση πηγή θάρρους ,καρτερικότητας και υπομονής. Η Ανάσταση γεμίζει την ψυχή μας και τη σκέψη μας με την προσδοκία και την ελπίδα για καλύτερες μέρες στη ζωή μας και στη ζωή των συνανθρώπων μας .

 

Το μήνυμα της μεγαλύτερης γιορτής της Χριστιανοσύνης είναι στις μέρες μας πιο επίκαιρο από ποτέ.

 

Τα πάθη του χριστού και η Ανάσταση μας διδάσκουν πως οι δοκιμασίες στη ζωή μας δεν πρέπει να μας λυγίσουν ,αλλά αντίθετα να μας κάνουν πιο έμπειρους ,πιο δυνατούς και περισσότερο αλληλέγγυους

 

Ας αντλήσουμε δύναμη και αισιοδοξία από την Ανάσταση Του Χριστού μας που καθημερινά φωτίζει τις ψυχές μας και μας καθοδηγεί σε δρόμους αγάπης αλληλεγγύης και δικαιοσύνης ώστε να έρθουμε πιο κοντά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

 

Ας ενώσουμε συλλογικά τις δυνάμεις μας και από τα βάθη της ψυχής μας μαζί με την Ανάσταση του Κυρίου να ακολουθήσει η προσωπική μας Ανάσταση αλλά και η Ανάσταση της πατρίδας που ζεί δύσκολες μέρες.

 

Το μήνυμα της Ανάστασης του Χριστού να γίνει η αφορμή ώστε ο ελληνικός λαός να νικήσει και αυτός στο δικό του Γολγοθά που στους δύσκολους καιρούς δοκιμάζονται οι αντοχές και οι αντιστάσεις του. Στο Δήμο Αλεξάνδρειας έχουμε συναίσθηση της δύσκολης καθημερινής πραγματικότητας γι’ αυτό και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για κοινωνική πρόνοια και βελτίωση της καθημερινής ποιότητας ζωής

 

Από καρδιάς σας εύχομαι Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση με υγεία και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία ,το Αναστάσιμο Φως να ζεστάνει τις καρδιές μας και να οδηγεί τις σκέψεις μας και τις πράξεις μας.

 

 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

Ο
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας