Επίσκεψη του Προέδρου και μελών της Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας στο Δ.Δ. Πατρίδας του Δήμου Βέροιας

Επίσκεψη του Προέδρου και μελών της Διοικούσας Επιτροπής Νέας  Δημοκρατίας στο Δ.Δ. Πατρίδας του Δήμου Βέροιας

Την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022, στα πλαίσια των επισκέψεων μελών της Δ.Ε.Ε.Π. σε δημοτικά διαμερίσματα της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας επισκέφτηκαν  το Δ.Δ. Πατρίδας όπου είχαν συναντήσεις με το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας, τον ιερέα του χωριού, καταστήματα και κατοίκους της περιοχής.

 

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Κοινοτικό Κατάστημα τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. υποδέχθηκε ο Πρόεδρος Γιάννης Σιδηρόπουλος, ενώ παρευρέθηκαν τα μέλη Δαμιανίδης Κώστας, Κουπίδης Θεόφιλος και Τσίλης Βαλάντης.

 

Στη συζήτηση αναφέρθησαν τα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους, τις πολυάριθμες επιχειρήσεις που φιλοξενούνται στα όρια της κοινότητας, αλλά και σε θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με έμφαση εκείνα της λειτουργίας των Τοπικών Κοινοτήτων, που όπως τόνισε ο Πρόεδρος με πενιχρά μέσα διαδραματίζουν ένα σπουδαίο ρόλο στη διατήρηση της ζωντάνια της  υπαίθρου.

 

Ο ιερέας του χωριού πατήρ Διονύσης Συρόπουλος, στον εορτάζοντα ναό του Ταξιάρχη Μιχαήλ, τόνισε την σπουδαιότητα της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού στην δύναμη των ανθρώπων να ανταπεξέλθουν σε όλα τα προβλήματα και τις δυσκολίες της εποχής.

 

Από πλευρά τους ο Πρόεδρος της Διοικούσας Σταύρος Γιανναβαρτζής και τα μέλη Νίκος Αγγέλου και Γιώργος Παπαδόπουλος αναφέρθηκαν στο αμείωτο ενδιαφέρον της κυβέρνησης για την περιφέρεια και ιδιαίτερα στη πρωτογενή παραγωγή, γεγονός που έχει αποδειχθεί από τα θετικά  μέτρα που ελήφθησαν τα τελευταία χρόνια, αλλά και την πρόθεση της ευρύτερης στήριξης όλων των νοικοκυριών, ώστε όλοι μαζί να  καταφέρουμε να ξεπεράσουμε και αυτή την δύσκολη παγκόσμια συγκυρία, συνεχίζοντας την ανοδική πορεία της χώρας μας.

 

#κοντά_σας_2022

 

Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας

Πατρίδα - κοντά_σας_2022.png

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας