Επίσκεψη στα γραφεία της ΝΔ Ημαθίας πραγματοποίησαν Καιρίδης και Μαρκόπουλος, συνοδευόμενοι από τον Λάζαρο Τσαβδαρίδη Κύριο

Επίσκεψη στα γραφεία της ΝΔ Ημαθίας πραγματοποίησαν Καιρίδης και Μαρκόπουλος, συνοδευόμενοι από τον Λάζαρο Τσαβδαρίδη

Επίσκεψη στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας πραγματοποίησαν την Πέμπτη 7 Ιουνίου, ο καθηγητής Διεθνών Σχέσεων βουλευτής Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών, κ. Δημήτρης Καιρίδη και ο δημοσιογράφος βουλευτής Β' Πειραιά κ. Δημήτρης Μαρκόπουλος, συνοδευόμενοι από τον βουλευτή Ημαθίας κ. Λάζαρο Τσαβδαρίδη, στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στην ενημερωτική εκδήλωση "Που το πάει η Τουρκία".


Κατά την διάρκεια της επίσκεψης συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π. Σταύρο Γιανναβαρτζή, μέλη των οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας και συζήτησαν σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα για θέματα της πολιτικής επικαιρότητας, οργανωτικά ζητήματα του κόμματος καθώς και ειδικότερα ζητήματα που αφορούν το νομό Ημαθίας.


Οι δύο βουλευτές εξέφρασαν το θαυμασμό τους για τη περιοχή, τους ανθρώπους και την ιστορία της, τονίζοντας την ιδιαίτερη σχέση που έχουν με αυτή, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους παρευρισκόμενους για τις γνώσεις και την αμεσότητά τους.

 

Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας