Επίσκεψη της Δ.Ε.Ε.Π. ΝΔ Ημαθίας στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμονα

Επίσκεψη της Δ.Ε.Ε.Π. ΝΔ Ημαθίας στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμονα

Επίσκεψη στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμονα πραγματοποίησε η Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας, την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου.

 

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, η οποία αποτελεί την πρώτη από μία σειρά επισκέψεων, τα μέλη των Οργανώσεων έλαβαν την πατρική ευλογία για την νέα χρονιά, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να ενημερωθούν από τον άξιο Ποιμενάρχη για τις δράσεις που προγραμματίζονται για το νέο έτος από την Ιερά Μητρόπολη.


Ιδιαίτερη μνεία έγινε από τον Σεβασμιότατο στα έργα που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια για την ανάδειξη των μνημείων στις Αιγές και την πόλη της Βέροιας, όπως αυτά που πρόσφατα εγκαινίασε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τα οποία όπως ανέφερε αναδεικνύουν το μεγαλείο της περιοχής, υπογραμμίζουν την ελληνικότητα της Μακεδονίας και θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου.

 

Στην επίσκεψη συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. κ. Σταύρος Γιανναβαρτζής, οι πρόεδροι των ΔΗΜ.Τ.Ο Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας κ. Θωμάς Παπαδόπουλος, κ. Βαγγέλης Αδαμίδης, κ. Βαγγέλης Παλιούρας αντίστοιχα, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ.Αλέξανδρος Αλαγκιοζίδης, ο Υπεύθυνος Τομέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης κ. Ηλίας Νοβάκης, και η αν. Γραμματέας της Δ.Ε.Ε.Π. κα Εύη Καπρίνη.

 

 

Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας