Ευχαριστήριο μήνυμα του Κώστα Καλαϊτζίδη για όσους βοήθησαν στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας που έπληξε την Ημαθία Κύριο

Ευχαριστήριο μήνυμα του Κώστα Καλαϊτζίδη για όσους βοήθησαν στην αντιμετώπιση  της κακοκαιρίας που έπληξε την Ημαθία

Με δήλωσή του, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης αναφέρεται στην πρόσφατη κακοκαιρία που έπληξε την Ημαθία και στο σχέδιο αντιμετώπισής της από την πλευρά της Π.Ε. Ημαθίας, ευχαριστώντας όσους συνέβαλαν στην επιτυχή εφαρμογή του και σε όσους βοήθησαν στο έργο της Π.Ε. Ημαθίας. Η δήλωση του Κώστα Καλαϊτζίδη έχει ως εξής: 

 


«Η πρόσφατη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε την Ημαθία βρήκε τι υπηρεσίες της Π.Ε. Ημαθίας κατάλληλα προετοιμασμένες παρότι η ένταση των καιρικών φαινομένων προκάλεσε πτώσεις δένδρων σε οδικές αρτηρίες που δυσκόλεψαν σημαντικά τις μετακινήσεις των αποχιονιστικών συνεργείων, έγιναν αιτία καθυστερήσεων και δημιούργησαν προβλήματα στις επικοινωνίες. 

 

Βρέθηκα από την πρώτη στιγμή έξω στο μέτωπο της κακοκαιρίας κι εργαστήκαμε νυχθημερόν στις περιοχές ευθύνης μας , επεμβαίνοντας σε ορισμένες περιπτώσεις και όπου δεν ήμασταν αρμόδιοι (π.χ. στο Σέλι) διότι τέτοιες δύσκολες ώρες προέχει η αμεσότητα στην επίλυση των προβλημάτων και στην κάλυψη των επειγουσών αναγκών των συμπολιτών μας.

 

Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά για την άοκνη και αποτελεσματική συνεργασία στην επιτυχή υλοποίηση του σχεδιασμού μας, για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας, τους εργαζόμενους έξω στις βάρδιες της  Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της ΠΕ Ημαθίας και στα συνεργεία αποχιονισμού που ανταποκρίθηκαν άμεσα στην «επιστράτευση», το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Ημαθίας και τους συνεργάτες μου στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη.

 

Ειδικά ευχαριστώ -μια ακόμη φορά- τους εθελοντές της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Βέροιας- Αλεξάνδρειας- Νάουσας για την καθοριστική συμμετοχή τους κυρίως στον τομέα των επικοινωνιών όταν προέκυψαν τα προβλήματα στο εθνικό δίκτυο, ενώ ευχαριστώ και τη ΔΕΗ που ανταποκρίθηκε στο αίτημά μου για μείωση της ροής στον ποταμό Αλιάκμονα ώστε να περιοριστούν τα όποιαπλημμυρικά φαινομένων παρουσιάστηκαν από την πρωτοφανή υπερχείλιση του ποταμού και άλλων υδάτινων ροών της Ημαθίας. Ευχαριστώ επίσης τις αρμόδιες υπηρεσίες των Δήμων της Ημαθίας για τη συνεργασία που είχαμε μια ακόμη φορά.

 

Το έχω ξαναπεί, το επαναλαμβάνω και πάλι. Η Ημαθία είναι υπόθεση όλων μας και η συνεργασία για το καλό του τόπου και των πολιτών είναι ένας βασικός πυλώνας για να πετύχουμε στο έργο μας. Αυτό κάναμε, αυτό κάνουμε κι έτσι θα προχωρήσουμε.

 


Κώστας Καλαϊτζίδης, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ημαθίας».

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας