Ευχές του βουλευτή Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας Τάσου Μπαρτζώκα

Ευχές του βουλευτή Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας Τάσου Μπαρτζώκα


Στο φως της ελπίδας που φέρνει η Γέννηση του Χριστού οι ανθρώπινες αδυναμίες γίνονται δύναμη και αφορμή αισιοδοξίας!

 

Εδώ και δύο χρόνια, τα Χριστούγεννα αναβάλλουμε γιορτές, συναντήσεις και όλα τα όμορφα της ζωής. Οι βεβαιότητες μας κλονίζονται υπό τον κίνδυνο και την απειλή της πανδημίας, η οποία είναι ακόμη εδώ.

Η μοναδική βεβαιότητα που δεν πρόκειται ποτέ να κλονιστεί είναι ότι οι ανθρώπινες αδυναμίες μας, υπό το φως της ελπίδας που φέρνει η Γέννηση του Χριστού, γίνονται δύναμη και αφορμή αισιοδοξίας.

Με στεριωμένη πλέον την υπομονή και την επιμονή να υπερβαίνουμε αυτά που φαντάζουν ανίκητα, με κερδισμένη την γνώση και τη σοφία από τις δοκιμασίες που έχουμε υποστεί, με ανοιχτές τις καρδιέςμας και, φέτος επιτέλους ανοικτά και τα σπίτια μας, αλλά και με το σθένος της ανθρώπινης διάνοιας και της επιστήμης, πορευόμαστε προς ένα καινούριο χρόνο.

Ας είναι το 2022 ένα έτος που η έμπνευση και ο ζήλος μας για δημιουργία και πρόοδο θα παραμείνουν αστείρευτοι. Ένα έτος που η υγεία θα κερδίσει. Ένα έτος που θα επικρατήσει η βεβαιότητα της ζωής, όπως επικρατείμέσα στον χρόνο η βεβαιότητα της ιερότητας των Χριστουγέννων και της ελπίδας που φέρνει κάθε νέο ξεκίνημα.

Εύχομαι καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά!

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας