“Η επιλογή Τζιτζικώστα δεν είναι κομματική, αλλά εθνική». Του Θεόφιλου Τεληγιαννίδη, Περιφερειακού συμβούλου Ημαθίας

“Η επιλογή Τζιτζικώστα δεν είναι κομματική, αλλά εθνική». Του Θεόφιλου Τεληγιαννίδη, Περιφερειακού συμβούλου Ημαθίας

Στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας για την εκλογή Προέδρου του κόμματος που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015, στηρίζω ανεπιφύλακτα την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα.
Ο λόγος που με οδηγεί σε αυτήν την επιλογή δεν είναι

κομματικός, αλλά εθνικός, δηλαδή για το καλό του τόπου, το καλό της πατρίδας. Στο πρόσωπο του Απόστολου Τζιτζικώστα βλέπω τον αυριανό Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι ο άνθρωπος που ως Περιφερειάρχης τόλμησε να υπερβεί κατεστημένες λογικές και διαχειριστικές αντιλήψεις, μπαίνοντας μπροστά σε προσπάθειες που διαμόρφωσαν νέες καλύτερες προοπτικές σε πολλά επίπεδα ,ορισμένα εκ των οποίων είναι πρωτόγνωρα για το μέλλον του θεσμού της δευτεροβάθμιας τοπικής αυτοδιοίκησης στην χώρα μας, κατατάσσοντας την περιφέρεια μας πρώτη στην απορροφητικότητα κονδυλίων του ΕΣΠΑ.

Μπορώ να καταθέσω ανεπιφύλακτα την άποψη ότι, η παρουσία του συνοδεύτηκε από μια σειρά σημαντικών έργων και πρωτοβουλιών , που έδωσαν μια άλλη διάσταση στην αναπτυξιακή προσπάθεια της περιφέρειας, η οποία αποτελεί μια σημαντικότατη και διαρκή παρακαταθήκη ,όχι μόνο για το σήμερα ,αλλά και για το αύριο της.

Στηρίζουμε λοιπόν το νέο και το οραματικό στο πρόσωπο του Απόστολου Τζιτζικώστα, ζητώντας από τους πολίτες της Ημαθίας να τον ψηφίσουν για το καλό της πατρίδας, της Περιφέρειας, της Ημαθίας και των πολιτών της.

Θεόφιλος Τεληγιαννίδης Περιφερειακός Σύμβουλος

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας