Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας Κύριο

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής ενόψει της 87ης Δ.Ε.Θ. αποτελούμενο από τον Σάββα Τσιχλακίδη, γραμματέα Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Ημαθίας, βουλευτές ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, καθώς και τοπικά στελέχη, περιόδευσε την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023 στον νομό Ημαθίας.

 

Συγκεκριμένα το κλιμάκιο ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Ημαθίας επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας όπου τους υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας κ. Γιάννης Γκιουρτζής και η Διευθύντρια του κ. Παρασκευή Αμπεριάδου.

 

Το κλιμάκιο ενημερώθηκε για προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας σε θέματα υποδομών και ανθρώπινου δυναμικού καθώς και για τις προοπτικές που υπάρχουν ώστε να βελτιωθεί ότι είναι απαραίτητο για την εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Υγείας προς όφελος των πολιτών του Δήμου Αλεξάνδρειας αφού όπως κάθε δομή Πρωτοβάθμιας Υγείας, το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας διαδραματίζει σημαντικό ρόλο, προσφέροντας σημαντικές υπηρεσίες υγείας στους πολίτες.

 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η επερχόμενη αναβάθμιση του Κ.Υ. Αλεξάνδρειας μέσω έργου του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, η οποία θα ξεπεράσει τα 2 εκατ. ευρώ είναι προ των πυλών.

 

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας