Κοινή συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Ημαθίας, των Δημοτικών Οργανώσεων, της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας και συνέδρων στο επικείμενο συνέδριο Κύριο

Κοινή συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Ημαθίας, των Δημοτικών Οργανώσεων, της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας και συνέδρων στο επικείμενο συνέδριο

Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε κοινή συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας, των Δημοτικών Οργανώσεων Αλεξάνδρειας, Βέροιας, Νάουσας, της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Ημαθίας και των συνέδρων στο επικείμενο συνέδριο του κόμματος.


Στην συνεδρίαση συζητήθηκαν η έως τώρα πορεία της οργάνωσης, ο προγραμματισμός δράσεων για το νέο έτος καθώς και θέματα που αφορούν την καλύτερη λειτουργία των Οργανώσεων στην εκλογική περιφέρεια της Ημαθίας.


Παρευρέθηκαν ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, οι βουλευτές κ. Τάσος Μπαρτζώκας και κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης και οι εκπρόσωποι της Γραμματείας Οργανωτικού Ν.Δ., κ. Ηλίας Τάπρας υπεύθυνος των Οργανώσεων Κεντρικής Μακεδονίας και κ. Αθανάσιος Καζάς, τομεάρχης Ημαθίας.


Μήνυμα απέστειλαν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ. κ. Παύλος Μαρινάκης και ο Γραμματέας Οργανωτικού, Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου Ν.Δ., κ. Στέλιος Κονταδάκης.


Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας χρονιάς πραγματοποιήθηκε και κοπή της πίτας την οποία ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων.


Δ.Ε.Ε.Π. ΗΜΑΘΙΑΣ


ΔΗΜ.Τ.Ο. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
ΔΗΜ.Τ.Ο. ΒΕΡΟΙΑΣ
ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΑΟΥΣΑΣ
Ο.Ν.ΝΕ.Δ. ΗΜΑΘΙΑΣ

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας