Κώστας Καλαϊτζίδης: Εξοντώνουν τους αγρότες τα ασφαλιστικά και φορολογικά μέτρα της κυβέρνησης

Κώστας Καλαϊτζίδης: Εξοντώνουν τους αγρότες τα ασφαλιστικά και φορολογικά μέτρα της κυβέρνησης

Αλληλέγγυος στον αγώνα των αγροτών της Ημαθίας και όλης της χώρας στέκεται ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ.Κώστας Καλαϊτζίδης,

ο οποίος το πρωί της Τετάρτης 20ης Ιανουαρίου βρέθηκε στα σημεία συγκέντρωσης τους , στους κόμβους Νησελίου και Κουλούρας, χαιρετίζοντας τον αγώνα τους ενάντια στα ασφαλιστικά και φορολογικά μέτρα της κυβέρνησης.Ο κ. αντιπεριφερειάρχης έκανε μάλιστα δήλωση συμπαράστασης στην τηλεοπτική κάμερα της ΕΡΤ.

« Τα ασφαλιστικά και φορολογικά μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση εξοντώνουν τον τελευταίο παραγωγικό «πνεύμονα» της ελληνικής εξαγωγικής μας παραγωγής. Τον πρωτογενή τομέα. Οι αγρότες αποτελούν την μόνη «βαριά βιομηχανία» της Ελλάδας και με δυσκολία επιβιώνουν χωρίς τα προτεινόμενα μέτρα της κυβέρνησης. Αν εφαρμοστούν οι σκέψεις για υπερτριπλασιασμό των ασφαλιστικών τους εισφορών και αντίστοιχα των φορολογικών τους επιβαρύνσεων είναι σίγουρο ότι θα εγκαταλείψουν τα χωράφια τους. Ενώνω τη φωνή μου με την δική τους, καλώντας τον πρωθυπουργό κ.Τσίπρα να παρέμβει προσωπικά, ώστε να μπει τέλος στην εξαθλίωση τους», δήλωσε.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας