Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξάνδρειας: Κάλεσμα συμπόρευσης προς τους δημότες στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές Κύριο

Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξάνδρειας: Κάλεσμα συμπόρευσης προς τους δημότες στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

 

Στη σημαντική πολιτική μάχη των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών που είναι μπροστά μας, απευθύνουμε πλατύ πολιτικό κάλεσμα για συμπόρευση και κοινή δράση:

 

- Σε όλους όσοι είμαστε μαζί στους δρόμους της διεκδίκησης, που παλεύουμε για να βελτιώνεται η καθημερινότητα, που ψάχνουμε μικρές ανάσες ανακούφισης για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα, αλλά ο αγώνας μας σκοντάφτει πάνω στην πολιτική του αστικού κράτους και της Τοπικής Διοίκησης.

 

- Σε όλους όσοι αντιστεκόμαστε και πάμε κόντρα στις πιέσεις, τους εκβιασμούς και τα ανταλλάγματα

 

- Σε όλους όσοι αντιστεκόμαστε απέναντι στην απογοήτευση, τη μοιρολατρία και το συμβιβασμό που καλλιεργούν όλες οι άλλες πολιτικές δυνάμεις.

 

- Στους εργαζομένους, στους αγρότες, στους αυτοαπασχολούμενους, στους ανθρώπους της τέχνης, του πολιτισμού και του αθλητισμού, στη νεολαία, στις γυναίκες, για τη συγκρότηση ενός αγωνιστικού ψηφοδελτίου της ''Λαϊκής Συσπείρωσης'', που θα συνεχίσει να είναι με συνέπεια απέναντι στις πολιτικές που οδηγούν στην ερημοποίηση της περιοχής και μπροστά στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων και της ικανοποίησης των σύγχρονων αναγκών των λαϊκών νοικοκυριών.

 

Για περισσότερους δημοτικούς συμβούλους, στήριγμα στον αγώνα του λαού, κόντρα στο αντιδραστικό θεσμικό πλαίσιο και την εκάστοτε αντιλαϊκή κυβέρνηση που υποχρηματοδοτεί τους δήμους. Που θα ασκούν πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση, στην επίθεση του κεφαλαίου που υλοποιούν οι κυβερνήσεις και οι εκπρόσωποι τους στο δήμο μας, οι οποίοι είναι χειροκροτητές των πολιτικών αυτών, αλλά σκοπίμως αποκρύπτουν και κρύβονται πίσω από το μανδύα του ανεξάρτητου. Γιατί δεν υπάρχουν διαφοροποιήσεις στην εφαρμογή της κυρίαρχης πολιτικής, από δημοτικές αρχές που ανήκουν στη ΝΔ, στο ΠΑΣΟΚ, στο ΣΥΡΙΖΑ, ή σε δήθεν ανεξάρτητες παρατάξεις μιας χρήσης, που ακουμπούν σε αυτά τα κόμματα.

 

Σε αυτές τις συνθήκες πολιτικής πάλης, θα δώσουμε με αισιοδοξία και ελπίδα, όλες μας τις δυνάμεις για ακόμη μεγαλύτερη συσπείρωση εργατικών, λαϊκών, νεανικών δυνάμεων με το ψηφοδέλτιο της ''Λαϊκής Συσπείρωσης''. Γιατί η ελπίδα είναι εδώ, μαζί με το λαό.

 

 

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ
ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ


ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας