Μήνυμα Αν. Γεν. Γραμματέα ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτή Ημαθίας κ. Λάζαρου Τσαβδαρίδη

Μήνυμα Αν. Γεν. Γραμματέα ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτή Ημαθίας κ. Λάζαρου Τσαβδαρίδη
ΜΗΝΥΜΑ ΑΝ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΟ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΜΑΘΙΑΣ Κ. ΛΑΖΑΡΟΥ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821
 
 
"Ευγνωμοσύνη και σεβασμός στις ηρωίδες και στους ήρωες της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας. Τιμή και δόξα στους Έλληνες και στους Φιλέλληνες στη μητροπολιτική μας πατρίδα και σε όλη την Οικουμένη που επαναστάτησαν, που όρθωσαν ανάστημα απέναντι στον Τουρκικό ζυγό, που πολέμησαν, που θυσιάστηκαν, που συνέδραμαν υλικά, ηθικά και πνευματικά για την Ελευθερία και την Ανεξαρτησία μας.

Υπερηφάνεια και συγκίνηση για την πατρίδα που μας κληροδότησαν. Μία πατρίδα που μέσα στα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης διένυσε πολύ δρόμο και πλέον στέκει ισχυρή και πρωταγωνίστρια μέσα στην κοινωνία των Εθνών του κόσμου.

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες υποκλίνονται στο παρελθόν του Έθνους μας και κοιτάζουν με αισιοδοξία και χαμόγελο το παρόν και το μέλλον. Και διατρανώνουμε με κάθε τρόπο και σε κάθε τόνο ότι είμαστε έτοιμοι να διαφυλάττουμε πάντα τους βωμούς και τις εστίες μας απέναντι σε κάθε επίβουλο και να συνεχίζουμε να κρατούμε ψηλά τη λαμπερή δάδα του πολιτισμού και της Πίστης μας με κάθε κόστος, ως υπέρτατο φόρο τιμής στους αγωνιστές της Επανάστασης του 1821." 

ΛΑΖΑΡΟΣ ΓΕΩΡ. ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΗΜΑΘΙΑΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
Ευθυμίου Βαρλάμη 9 (πρώην Τρύφωνος)
Τ.Κ. 59132 - Βέροια Ημαθίας
Τηλ. : 2331029035-2331072019
Fax: 2331072029
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας