Να δεχθεί ο ΕΛΓΑ δηλώσεις ζημιών σε όλες τις πληγείσες καλλιέργειες λόγω των συνεχόμενων παγετών ζητά ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης Κύριο

Να δεχθεί ο ΕΛΓΑ δηλώσεις ζημιών σε όλες τις πληγείσες καλλιέργειες λόγω των συνεχόμενων παγετών ζητά ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Έπειτα και από τα σημαντικά προβλήματα που ενέσκηψαν στις καλλιέργειες λόγω των συνεχόμενων παγετών σε πολλές περιοχές της Ημαθίας που είναι όμως πρόωρο να εκτιμηθούν, ο υπ. Βουλευτής της ΝΔ κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης επικοινώνησε τόσο με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο όσο και με την Προϊσταμένη του Τοπικού υποκαταστήματος του ΕΛΓΑ Βέροιας, Μαρία Παππά.

 

Ο κ. Τσαβδαρίδης ζήτησε να δεχθεί ο Οργανισμός δηλώσεις ζημιών από τους παραγωγούς ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ που οι παραγωγοί πιστεύουν ότι μπορεί να έχουν υποστεί ζημία και το ζήτημα της αποζημίωσής τους ή όχι να εκτιμηθεί μετά την πάροδο του εύλογου διαστήματος που απαιτείται, προκειμένου να διαφανεί αν τελικώς υπάρχουν ζημιές και ποια είναι η έκταση αυτών.

 

Όσον δε αφορά στο θέμα της πληρωμής των ζημιών σε αγρότες που κατέβαλαν τις ασφαλιστικές τους εισφορές ΜΕΤΑ τις 31 Μαρτίου, ο κ. Τσαβδαρίδης πίεσε για την όσο το δυνατόν ταχύτερη έκδοση σχετικού ΦΕΚ της παράτασης, προκειμένου οι αγρότες να πληρωθούν το συντομότερο δυνατόν.

 

----------------------
ΛΑΖΑΡΟΣ ΓΕΩΡ. ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ


ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ &


ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Κ.Ο. Ν.Δ.


ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ


1) Ευθυμίου Βαρλάμη 9 (πρώην Τρύφωνος)


Τ.Κ. 59132 - Βέροια Ημαθίας


Τηλ. : 2331029035-2331072019


Fax: 2331072029


2) Βετσοπούλου 80 - Τ.Κ. 59300


Αλεξάνδρεια Ημαθίας


Τηλ. : 2333027043


Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας