ΝΔ Ημαθίας: Συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας για την Ουκρανία

ΝΔ Ημαθίας: Συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας για την Ουκρανία

"Οι εικόνες που φτάνουν σε όλο τον κόσμο από την Ουκρανία, με τον ξεριζωμό δεκάδων χιλιάδων κατοίκων και τους θανάτους αμάχων μας γεμίζουν με θλίψη και αποτροπιασμό.

 

Σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον δοκιμαζόμενο ουκρανικό λαό, το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνδράμουμε με όποιον τρόπο μπορούμε, αυτές τις κρίσιμες ώρες. Η αλληλεγγύη και η ενότητα είναι το πιο δυνατό μας όπλο.

 

Η Νέα Δημοκρατία, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης, προκειμένου να αποστείλει ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία και καλεί τα μέλη της, αλλά και κάθε πολίτη που θέλει να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια, να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας και συγκεκριμένα:

 

Κονσέρβες παντός τύπου
Γάλα εβαπορέ
Γάλα σε σκόνη για παιδιά
Δημητριακά
Ζυμαρικά
Όσπρια
Αλεύρι
Παξιμάδια
Η συλλογή των αγαθών για την Ημαθία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας (Πλατεία Ωρολογίου - Ρακτιβάν 12, 1ος όροφος) από Τρίτη 8 Μαρτίου έως και Πέμπτη 10 Μαρτίου και ώρες από τις 18:00 έως τις 21:00.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλέφωνο: 23310 28980

Ε-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook: deepimathias

Instagram: d.e.e.p.imathias.nd

Twitter: @deepimathias".

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας