ΝΔ: Στις κάλπες για συνέδρους και προέδρους τοπικών οργανώσεων

ΝΔ: Στις κάλπες για συνέδρους και προέδρους τοπικών οργανώσεων

Τους συνέδρους του 10ου Συνεδρίου της Ν.Δ., που θα διεξαχθεί στις 22-24 Απριλίου στην Αθήνα αλλά και τους προέδρους και τα μέλη των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων καλούνται να εκλέξουν σήμερα οι Νεοδημοκράτες.
Δικαίωμα να εκλεγούν σε κάθε

Δημοτική Τοπική Οργάνωση έχουν:

Τα 405.000 μέλη του κόμματος -παλαιά και νέα- που είτε επαναβεβαίωσαν την κομματική τους ιδιότητα, είτε έκαναν νέα εγγραφή και ψήφισαν κατά την εκλογική διαδικασία της 20ής Δεκεμβρίου 2015 για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Ν.Δ.

Όσοι δεν ψήφισαν στις 20 του περασμένου Δεκεμβρίου, αλλά επαναβεβαίωσαν την κομματική τους ιδιότητα ή έκαναν νέα εγγραφή έως τις 11 Μαρτίου 2016, μέσω της ειδικής φόρμας που είναι αναρτημένη στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος www.nd.gr και κατέβαλαν τη συνδρομή των 3 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό του κόμματος.

Τα μέλη της ΟΝΝΕΔ που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, κατοικούν, σπουδάζουν ή εργάζονται στην περιοχή ευθύνης της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης και έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν, σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού.

Σημαντική κρίνεται από τους επιτελείς η αυξημένη συμμετοχή των Νεοδημοκρατών στις εσωκομματικές κάλπες ώστε να φανεί ότι βρίσκει ανταπόκριση η εξαγγελία της νέας ηγεσίας για άνοιγμα προς την κοινωνία. Αλλωστε και οι αποφάσεις που ελήφθησαν για τη σημαντική αύξηση του αριθμού των συνέδρων που θα εκλεγούν για να συμμετάσχουν στο 10ο Συνέδριο της Ν.Δ. δείχνουν τη σημασία που δίνει στο συνέδριο το οποίο θεωρεί κορύφωση των διαδικασιών μετεξέλιξης της Ν.Δ. σε σύγχρονο κόμμα της ευρωπαϊκής Κεντροδεξιάς που ξεκίνησαν με την εκλογή του κ. Μητσοτάκη στην προεδρία.

 

iefimerida.gr

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας