Ο Κώστας Καλαϊτζίδης και πάλι υποψήφιος δίπλα στον Απόστολο Τζιζικώστα - Δήλωση Υποψηφιότητας Κύριο

Ο Κώστας Καλαϊτζίδης και πάλι υποψήφιος δίπλα στον Απόστολο Τζιζικώστα - Δήλωση Υποψηφιότητας

Την Τετάρτη 26 Ιουλίου, στα "Πλατανάκια" της Αγίας Βαρβάρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης υποδέχθηκε τοπικά μέσα της Ημαθίας και παραχώρησε συνέντευξη Τύπου.

 

Όπως δήλωσε θα είναι και πάλι υποψήφιος δίπλα στον Απόστολο Τζιζικώστα και επίσημα πλέον ο Κώστας Καλαϊτζίδης στις εκλογές του Οκτωβρίου για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Ο νυν Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας αναφέρθηκε σε έργα που πραγματοποιήθηκαν μέχρι τώρα αλλά και σε έργα που έρχονται το προσεχές διάστημα για τα οποία θα υπάρξει αναλυτική παρουσίαση.

 

Ο κ. Καλαϊτζίδης έδωσε έμφαση στην πραγματοποίηση των Εγκαινίων του Διοικητηρίου καθώς και στο θέμα του Οδικού Άξονα Βέροιας – Σκύδρας. Επίσης τόνισε ότι στο πρόγραμμα είναι η δημιουργία ταμιευτήρων νερού και λύση στο θέμα των γεφυρών.

 

Ο Κώστας Καλαϊτζίδης αναφέρθηκε και στο ευαίσθητο ζήτημα της υγείας του τονίζοντας και λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι καλά και θα παραμείνω όρθιος».

 

Τόνισε επίσης ότι θα συνεχίσει να συνεργάζεται αρμονικά με τους δημάρχους και τους βουλευτές ¨χωρίς να κοιτά κόμματα και χρώματα¨.

 

Επίσης έκανε γνωστή χωρίς να την κατονομάσει μία γυναικεία υποψηφιότητα πασίγνωστης δικηγόρου στις εκλογές του Οκωβρίου.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας