Ο Κώστας Καλαϊτζίδης για τις εκλογές της Κυριακής: Ζητώ να είμαι η συνειδητή επιλογή σας (με σταυρό) στο ψηφοδέλτιο της Ημαθίας(βίντεο)

Ο Κώστας Καλαϊτζίδης για τις εκλογές της Κυριακής: Ζητώ να είμαι η συνειδητή επιλογή σας (με σταυρό) στο ψηφοδέλτιο της Ημαθίας(βίντεο)

Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για την τεράστια υποστήριξη προς την υποψηφιότητά μου και για την καθολική αναγνώριση του αναπτυξιακού και πολύπλευρου έργου μας.  Η αγάπη που μου δείξατε, σε όλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα, ήταν συγκλονιστική.

 

Τώρα όμως ήλθε η ώρα της ψήφου και ζητώ από όλες και όλους σας, να στηρίζετε μαζικά τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα και να είμαι η συνειδητή επιλογή σας (με σταυρό) στο ψηφοδέλτιο της Ημαθίας.

 

Θέλουμε να συνεχίσουμε το έργο μας, να δυναμώσουμε την Ημαθία ακόμη περισσότερο κι αυτό θα το πετύχουμε μόνο με τη στήριξη όλων σας. Εμείς μπορούμε, το αποδείξαμε κι από τη Δευτέρα θα είμαι πάλι στο πλευρό όλων σας, δικαιώνοντας την εμπιστοσύνη σας, όπως πάντα. Είμαστε μαζί από την πρώτη στιγμή, προχωράμε μόνο μπροστά κι έτσι θα συνεχίσουμε.

 

Πρώτοι ξανά, πάντα στην πρώτη γραμμή και κυρίως πάντα ανθρώπινα. Για την Ημαθία, για τη Μακεδονία, για τον τόπο μας.

Κώστας Καλαϊτζίδης
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ημαθίας
υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ημαθίας
στον συνδυασμό «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα

Kalaitzidis 05092023.jpg

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας