Ο Τάσος Μπαρτζώκας Εισηγητής, στο νομοσχέδιο του Υπ. Πολιτισμού: Είμαστε δύναμη στον τομέα του πολιτισμού!

Ο Τάσος Μπαρτζώκας Εισηγητής, στο νομοσχέδιο του Υπ. Πολιτισμού: Είμαστε δύναμη στον τομέα του πολιτισμού!

Ολοκληρώθηκε η ψήφιση του Υπ. Πολιτισμού για τη θεσμική, πλέον συνεργασία, της χώρας μας με τη Σαουδική Αραβία, στον τομέα της πολιτιστικής συνεργασίας, το οποίο εισηγήθηκε στη Βουλή, ο Τάσος Μπαρτζώκας.

 

Κατά την εισήγησή του, ο Βουλευτής ανέδειξε την πολιτιστική συνεργασία των δύο χωρών, ως το «συγκολλητικό στοιχείο» εμβάθυνσης των υφιστάμενων σχέσεων, τονίζοντας ότι με την παρούσα κύρωση «η χώρα μας δηλώνει ισχυρά το παρών σε όλα τα πολιτιστικά δρώμενα, στην ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και στην προβολή της, σε όλα τα ακροατήρια του κόσμου».

 

Ο Τάσος Μπαρτζώκας επέκρινε τις αντιπολιτευτικές δυνάμεις, που απέρριψαν μια συμφέρουσα συμφωνία για τη χώρα μας, αναφέροντας ότι «οι αντιδράσεις είναι ψευδεπίγραφες, καθώς δεν αναδείχτηκε κανένα επιχείρημα για την ουσία των διατάξεων». Δηλώνοντας την αποδοκιμασία του για τους αντιπολιτευτικούς τακτικισμούς, τάχτηκε σθεναρά υπέρ της εξωστρέφειας της Ελλάδας, τονίζοντας ότι μόνο μέσω της συνεργατικής δράσης, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις παραδοσιακές και τις σύγχρονες, πολιτιστικές προκλήσεις.

 

Ο σύνδεσμος για την ομιλία του Βουλευτή: https://youtu.be/g9d9c3B12YI

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας