Ο Τάσος Μπαρτζώκας με τον Υφυπουργό Εσωτερικών, Στάθη Κωνσταντινίδη, στην Ημαθία

Ο Τάσος Μπαρτζώκας με τον Υφυπουργό Εσωτερικών, Στάθη Κωνσταντινίδη, στην Ημαθία

Ο Τάσος Μπαρτζώκας συνόδευσε τον Υφυπουργό Εσωτερικών, Στάθη Κωνσταντινίδη, στη σημερινή του περιοδεία στην Ημαθία, ενώ είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για αρκετά θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά γενικότερα και της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας που μπορούν να βελτιωθούν.


Πρώτος σταθμός τους ήταν “Τα παιδιά της Άνοιξης”, αυτός ο σπουδαίος σύλλογος που δίνει πραγματικές μάχες για τα παιδιά με αναπηρία, και ο οποίος τα τελευταία χρόνια επικεντρώνεται στην ανέγερση του νέου Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας στη Βέροια. Στη συνέχεια, συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Βέροιας, Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη, και τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, Κωνσταντίνο Καλαϊτζίδη, και αναφέρθηκαν στις ανάγκες της τοπικής αυτοδιοίκησης και στα έργα που μπορούν να ενισχυθούν από την Κυβέρνηση.


Ακολούθησε επίσκεψη στο Επιμελητήριο Ημαθίας, όπου ο Πρόεδρος, Γιώργος Μπίκας, ανέλυσε στον Υφυπουργό την ανάγκη να δοθεί έμφαση στην εξωστρέφεια των επιχειρήσεων της Ημαθίας. Επόμενος σταθμός, το Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας, όπου ενημερώθηκαν για το δεύτερο έργο ανακαίνισης που υπογράφηκε μόλις σήμερα και για τις συνολικές προσπάθειες αναβάθμισης του Νοσοκομείου, ακόμα και σε ενεργειακό επίπεδο. Επίσης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τη δημοτική αρχή της Νάουσας και επίσκεψη στην Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων Νάουσας, ενώ βρέθηκαν και στην Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας, όπου περιηγήθηκαν στους χώρους και ενημερώθηκαν για την πολύτιμη προσπάθεια διαφύλαξης της πολιτιστικής κληρονομιάς.


Η ημέρα έκλεισε με συνάντηση στη ΔΕΕΠ Ημαθίας, παρουσία του Προέδρου, Σταύρου Γιανναβαρτζή, και των μελών της ΔΕΕΠ, όπου ο Τάσος Μπαρτζώκας ευχαρίστησε τον Υφυπουργό για την παρουσία του σήμερα στην Ημαθία και κυρίως για τη διάθεσή του να γνωρίσει από κοντά τα προβλήματα, τις ανάγκες και τους ανθρώπους του νομού μας, ώστε να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις στήριξης των αιτημάτων φορέων και πολιτών από τα κυβερνητικά όργανα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας