Οι Βρετανοί ψήφισαν Brexit - Προηγείται με 52%

Οι Βρετανοί ψήφισαν Brexit - Προηγείται με 52%

Οι κάλπες έκλεισαν τα μεσάνυχτα στη Βρετανία και μετά από ένα θρίλερ, όλα δείχνουν ότι τελικά η Βρετανία βγαίνει από την ΕΕ, με το Brexit να προηγείται με 52%.

Οι περισσότερες μετρήσεις της

κοινής γνώμης έδειχναν οριακή διαφορά για το Bremain, όμως τα πρώτα αποτελέσματα στην Βρετανία απέδειξαν ότι θα γινόταν ένα ντέρμπι με το Brexit να αντιστέκεται. Τελικά το Brexit κράτησε σταθερά διαφορά μέχρι τέλους και παίρνει την νίκη με την διαφορά των ψήφων να ξεπερνά τις 900.000.

Το στρατόπεδο του LEAVE λαμβάνει 15,705 εκατ. ψήφους, αυτό του REMAIN 14,584 εκατ. ψήφους με καταμετρημένο περισσότερο από το 90% των ψήφων, μετέδωσε το ITV.

 «Ο σεισμός του Brexit έγινε, θα χρειαστεί χρόνια για να εκκαθαριστούν στα συντρίμμια», είναι ο τίτλος του πρωτοσέλιδου άρθρου του πολιτικού αναλυτή Ράφαελ Μπερ της εφημερίδας The Guardian.

Φάρατζ: «Νικήσαμε με πολλή δουλειά»

«Μπορώ να πω ότι ξημερώνει μια νέα ημέρα για μια ανεξάρτητη Μεγάλη Βρετανία. Αν οι προβλέψεις αποδειχτούν σωστές, τότε θα πρόκειται για μια νίκη του λαού, του αξιοπρεπούς βρετανικού λαού. Αγωνιστήκαμε κατά των πολυεθνικών, κατά των... αξιοπρεπών πολιτικών και της διαφθοράς και σήμερα μπορούμε να πούμε ότι νικήσουμε. Το καταφέραμε με πολλή δουλειά» είπε πριν λίγο ο Νάιτζελ Φάρατζ μιλώντας για νίκη του Brexit.

 

 

iefimerida.gr

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας