Ολοκληρωτική υποστήριξη από τη ΝΔ στην Ημαθιώτισσα Μαρία - Ωραιοζήλη Κουτσουπιά(φωτο-βίντεο) Κύριο

Ολοκληρωτική υποστήριξη από τη ΝΔ στην Ημαθιώτισσα Μαρία - Ωραιοζήλη Κουτσουπιά(φωτο-βίντεο)

Την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024 στην Ελιά πραγματοποιήθηκε  η προεκλογική, πολιτική εκδήλωση της υποψήφιας ευρωβουλευτού της ΝΔ, Ημαθιώτισσας Μαρίας - Ωραιοζήλης Κουτσουπιά.

 

Όλα τα στελέχη της ΝΔ Ημαθίας διατύπωσαν με κάθε τρόπο την καθολική υποστήριξή τους στην υποψηφιότητα της Μαρίας - Ωραιοζήλης Κουτσουπιά η οποία με την επιστημοσύνη, τις εξειδικευμένες γνώσεις και την άμεση επαγγελματική της επαφή με τις Βρυξέλλες κοσμεί το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ και αποτελεί ένα δυνατό «χαρτί» για το παρόν και το μέλλον.

 

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυστοχοΐδης, οι βουλευτές Ημαθίας, Απόστολος Βεσυρόπουλος, Τάσος Μπαρτζώκας, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο αντιπεριφερειάρχης, Κώστας Καλαϊτζίδης, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ημαθίας ΝΔ Σταύρος Γιανναβαρτζής, ο υφυπουργός αγροτικής ανάπτυξης, Διονύσης Σταμενίτης και ο καθηγητής Κώστας Φωτιάδης μίλησαν με εγκωμιαστικά λόγια για την υποψήφια ευρωβουλευτή Μαρία Ωραιοζήλη Κουτσουπιά και κάλεσαν τους Ημαθιώτες να την στηρίξουν με την ψήφο τους.

 

«Ζητάω να με στηρίξετε επειδή δούλεψα σκληρά, γνωρίζω τις Βρυξέλλες και μπορώ να βοηθήσω τον τόπο μου. θα ασχοληθώ στις Βρυξέλλες με τέσσερις τομείς: την τεχνητή νοημοσύνη, το μεταναστευτικό, την αγροτική πολιτική και το δημογραφικό» τόνισε η Μακεδόνισσα Μαρία - Ωραιοζήλη Κουτσουπιά, η οποία χαρακτήρισε τη Συμφωνία των Πρεσπών «κατάπτυστη».

 

Στη συνέχεια διατύπωσε την άποψή της ότι πρέπει να στηριχθεί η Ελληνίδα Μάνα και να αντιμετωπιστεί το δημογραφικό και ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να αναγνωρισθεί η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.

 

 


 

 

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας