Περιοδεία ΛΑ.Σ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ στη Μελίκη

Περιοδεία ΛΑ.Σ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ στη Μελίκη

Την Πέμπτη 28 Σεπτέμβρηεπισκέφτηκετη Μελίκη ο Ηλίας Ιακωβίδης, επικεφαλής του συνδυασμού της «Λαϊκής Συσπείρωσης Αλεξάνδρειας»,μαζί με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Όλγα Ζωγράφου, Αμυγδαλιά Κυροπούλου, Νίκο Κολιούκο & Σωτήριο Κοτζαμπασόπουλο.


Συναντήθηκαν με τους αγρότες-παραγωγούς της λαϊκής αγοράς, επαγγελματίες των καταστημάτων και με δημότες. Εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τις αυξήσεις στις τιμές των προϊόντων, αποτέλεσμα της αντιλαϊκής πολιτικής και φοροληστείας, την αγανάκτηση τους για θέματα ύδρευσης και αποχέτευσης, σε αντίθεση με την αύξηση των δημοτικών τελών και φυσικά στο μεγαλύτερο ζήτημα όλη της περιοχής, το θέμα της αποκομιδής των απορριμμάτων. Η απαξίωση των χωριών και των κεντρικών σημείων, των δημοτικών ενοτήτων, κοινό θέμα συζήτησης όλων των δημοτών.


Οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» τόνισαν πως διεκδικούν τη διαχείριση των απορριμμάτων με γνώμονα τις λαϊκές ανάγκες, με σεβασμό στο περιβάλλον, στη δημόσια υγεία, στους φυσικούς πόρους και όχι με κριτήριο την επιχειρηματική κερδοφορία. Αγωνίζονται για τη δημόσια και δωρεάν κάλυψη σε αναγκαίες υποδομές για τον λαό (ύδρευση, αποχέτευση, άρδευση) κόντραστο ρημαδιό που αφήνει πίσω της η πολιτική κόστους – οφέλους.


Αυτά θα επιτευχθούν με περισσότερους εκλεγμένους της "Λαϊκής Συσπείρωσης" που δείχνουν και στην πράξη ότι για να γίνουν ολοκληρωμένα έργα, εκτός από χρηματοδότηση χρειάζεται και σύγκρουση με την πολιτική που εμπορευματοποιεί τη γη.

 

Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξάνδρειας

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας